anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, marraskuuta 13, 2017

olipahan taas köyhä päivä

Katsellut muutaman ajatuksia herättävän, omaa toimintaa kyseenalaistavan, ja itsetietoutta lisäävän videon. Siis niiden musavideoiden ja "syksy ilta/aamu rutiini" videoiden lisäksi.

Videot oli tedtalksilta, ja alux.comilta. Sijaistoiminnoista, ja miten maailma ei välitä sinusta, vaan näin rikkaat ihmiset tekevät ja ajattelevat.

Mun paniikkihirviö sai mut aamulla pesee hampaat, muutaman kyykyn kilon painoilla, ja muutenkin mun 100 päivän tehoprojektissa on menossa päivä kolmonen. On sitten vielä muutakin deadlinea, jota varten piti siivoilla.
Rahaa mulla ei ole, joten se on myös vähän älytön alkaa vaan yhtäkkiä nähdä mahdollisuuksia itelle, tai jotka toisi rahaa eikä veisi sitä ja laskisi arvoa tjtn. ehkä vaan olen köyhä sisäisesti.

Tai no, sain mä varpaankynnet lakattua ja poistettua lakat kynsistä, ja hetken mulla oli muotisormus sormessa ja laitoin naamaan finnien kohdille kuivattavaa ainetta mutta kuitenkin vasta kun olin tajunnut laittaa päivävoiteen.

Olen pian kolmekymppinen, enkä enää kaksissakymmenissä. Suuri osa elämäni viikoista on jo menneet. Suurin osa tosin aivan turhaan "kuntoutumiseen", tai "naiseksi kasvamiseen" ynnä muuta pitkittynyttä laitonta ja vanhanaikaista, kun oli elämäni parhaat vuodet. Muistele niitä nyt sitten, eli ei mun kannata vanhaksi elää.

Kannattavaa tai ei, ihminen antaa omalle elämällensä merkityksen.
Mutta joo, on yhtä pimeää kuin paljonko on uskaltanut laittaa valoja päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti