anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, marraskuuta 24, 2017

kynttilät kelluu tiäkkös

Jaksaakohan tässä enää aloittaa kuunnella vielä jotain muuta äänikirjaa. Sytyttelin kahdeksan kynttilää ja kuuntelin Caravalin. Oisko tohon mennyt kolme tuntia sen jälkeen kun kävin pesulla kun tulin päivällä tosi hikiseksi.
Päivällä käytiin Prismassa ostoksilla. Toi haki lampun itelleen, ja jotaki ruokaakin samalla ja vessapaperia eli tylsää jokapäiväistä tarviketta. Mä sain yhdet uudet alkkarit ja tamponeita, ja oikeastaan muutakin mitä teki mieli.
Pelailin pokemon go:ta, käytin mun vikan incensen ja sit harrastettiin jotain yhteistäkin syömisen jälkeen. Ollaan poltettu jotain halpoja sikareita.
Mulla on TAAS erikoislääkärille aika maanantaina enkä tiedä miks mun siellä täytyy ravata?
Maksoin vikan erän eräästä tyhmästä hankinnasta jota en käyttänyt hyväkseen edes ollenkaan eli salijäsenyysjutun... Tarttisi kai sähkölaskua, vuokraa, jne vielä jotenkin sumplia mitä niille tekisi.
Että sellainen oli tarinan moraali tällä kertaa?
Caravalin jatko-osa on tulossa vasta ensi vuoden toukokuun lopulla, joten lisää syitä miksi elää, kaiketi. Sen kirjan nimi on Legendary. Jos tunkee googleen legendary niin sieltä tulee varmaan pokemonien kuvia.
Ei siinä sit. Koitan muistaa mitä asiaa mulla edes oli jos mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti