anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, marraskuuta 02, 2017

Kun morkkis on koko elämäsi pituinen...

Ikäviä painajaisia. Säpsähdin sit siihen vihdoin sellaiseen mukamas että joku otti kuvakaappauksen mun viesteistä :/ muistan kyl edellisenkin pahan unen tältä yöltä. Siinä oli vaan vaatekauppa ja pari syyllisennäköistä tyyppiä yhdestä bändistä jota vihaan. Ehkä annan niille joka yö anteeksi en vain muista sitä, mutta mikä kauhea painajainen oikeesti!
-kirjoittanut vähän ennen kello kolmea yöllä ton tänne.

Mun piti katella koko päivä netflixiä mutta sitten olen nukuksinut. Koirakin sai ruoan melko myöhään ja vein kaupalle pulloja, että sellainen pisulenkki. Kolmella eurolla ei saa mitään mitä haluaisin tuolta... ehkä jonkun minisikariaskin mutta ei käy.

Pitäisi oppia iloitsee elämästä vaikkei oliskaan rahaa. Siinäpä mulle tavoite. Maanantaina tulee vasta kelasta mitään, ja en tiedä pääsenkö huomenna bussikortilla mihinkään esim. kouluun ja takaisin. Tai no jos säästän sen 3e niin sehän on sit yksi kertamaksu. heureka..

Kyllä mä vähän ehkä stressaan. Kaikesta turhasta laittavat laskua ettei jää elämiseen ja sit arvioivat meidän kelassa miljonääreiksi tai muuta. Kaikki pienet vaivat aiheuttaa lääkekuluja ja mitään ei kyl saa ilmaiseksi ikinä, sorge waan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti