anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 26, 2017

konmaria ja mindfulnessia

Siivottiin vaatekaappi. Löytyi ikean muuttolaatikollinen mun vanhoja vaatteita, joihin tuskin koskaan tulen enää mahtuu. Lastenvaatteitahan ne... no mutta Viroon sitten joskus menevät. Lisäksi feat. parittomat sukat ja kadonnut lakanakassi ym.
Möin tossa puhelimen. Hain kaupasta sälää kuten glögitiivistettä, omenan, multivitamiiniporetta tms. Latasin kännyyn pari sovellusta sit... jonkun animal crossing campin Nintendolta ja meditaatiojuttuja, konmari sovellus..
Puhuttiin tossa että toi haluaisi jonkun t-paidan tekstillä.. mietin vaan miten sen toteutan. Tarvisi kyllä uusia paitoja hän. Sen Uuno paitakin on varmaan viime vuosituhannelta. Ramsaykin F1 varikolla esittäytymässä.
Pitäisi viedä postiin yks kuori. Sellasta pientä. Just nyt kyllä tekisi mieli ottaa päivänokoset.
Löytyi kyllä kaikkea tavaraa vaatekaapin "pohjalta"... intialaiset oraakkelikortit, laventeli suitsukkeita, kelan heijastin :D Nyt siellä pystyy jo kävelee.
Jaa.a. Neljä tuntia sitten bloggasin, tuntuu iäisyydeltä mutta ei kuitenkaan siltä että ansaitsisi jotain kirjoitustaukoa vaan että olisi vieläkin vaikka mitä suoritusta tänään.
Kirjoitinko että nukuin toissayönä niin huonosti että lonkka tuli kipeäksi? Ihme asentoja taas. Mutta jos sitä tosiaan kunnostautuisi edelleen hiljalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti