anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, marraskuuta 27, 2017

joulukuusta anukseen

Ole ehtinyt bloggaa edes. Kauhea hinku ripustella tavaroita ja etsiä tilaa säilyttää kaikkea... yhdessä tee-se-itse niksi videossa oli hyvä sitaatti tilasta, mutta en muista, miten se meni. Mun joulukalenterin ripustus meni päin persettä, mutta kalenteri on tukevasti eri seinämateriaalilla... Löytänyt vasaraa edes siihen hätään. Muutenkin koittanut nähdä eri valossa miten meillä järjestetään asioita ja, heittänyt toki roskiin laseja ja tölkkejä tiskipöydältä -eikun siis muovipussiin vietäväksi kierrätykseen.
Söin pitsaa jota avokki teki.

 Aika paljon kului aikaa tuotesuunnitteluun & kehittelyyn, yhtä juttua varten (...lootcrate) ja sitten mun kuvien laatu ei kelvannut. Näytän vaan iPhonelle keskaria ja, syytän sitä, että tuli pimeää. Olisipa joku järkkärikamera tai videokuvauskamera. Sitä paitsi ei niiden oma kuvankäsittelyjuttukaan juuri mun kuville tehnyt oikeutta, todella lataus hidasta...

Tulin kotiin aiemmin jo koulusta, vein koiraa, maksoin pari laskua, rastin kalenterista päiviä vaan pois.


Stressi, mikä stressi? Särkee pää, en ole varma olenko juonut liian vähän.
Ollut piilolinssit tänään (ja aamusta irtoripset) silmissä ja näkökykyä koko ajan yrittänyt korjailla ja nostella laseja mutta niitä ei ole ollut nenänpäällä, joten kummaa nykimistä kait. Mun uudet lasit on jo nyt kuluneet niistä se maali ja paistaa läpi metallia. Inhottavaa kun niin tapahtuu.

Sitä paitsi mun tuoteideassa on pieni postitukseen liittyvä mutka matkassa, ja se on se että esim. USA:an paketin lähettäminen maksaa 40€.. Englantiin oisi 26€. Suomessa laatikonkin saa kolmella eurolla jo :'D
Tuskan kyynel.

Huomenna toi yksi herää aikaisin, joten sen pitäisi kohtapuoliin mennä nukkumaan. Mielellään bilettäisin tai siivoilisin mutta kun en haluaisi häiritä eikä ole rahaa enää. Maksoin pari laskua ja ostin China Postissa värihiusvahaa violettia kaksi purkkia, joten jäi muutamakymmentä senttiä... vuokra on melko lailla maksamati edelleenskin.
Lekurilla tänään puhuttiin ammattikuntoutuksesta ja mitä rahaa siitä sit saisi ja vissii tehdä toimeentulotukihakemusta jonkun kanssa.
Koulussa olin taas puhuttelussa ikävissä asioissa, vaikka en saa päähäni kenen tai miten olisin voinut jonkun töitä arvostella. Joten sille "herkkien ihmisten, kiusaamiselle" siis piste.
Piste piste piste. Pahoillaan olen joidenkin muiden mielipiteistä tms. Miksen mä saa olla herkkä, herää vaan kysymys. Ai niin, mulla ei oo tunteita. Siispä kiusaajaksi leimaudun. Viimeks kiusasin joskus ala-asteella, tönäsin jonkun seinää vasten ja yhdeltä naapurilta löin nenästä verta. Mikään vitun verbaali kiusanhenki en ole. Jos muita loukkaa mun älykkyys niin ei tuu voittaa.

moro moro osta poro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti