anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 29, 2017

Itselleniköh kirjoitankjeh

Heräsin eilen siihen aikaan kun yleensä menisi nukkumaan, mutta menin silti takaisin sänkyyn. Aamulla myöhästyin koulusta jotain parikyt minsaa, en tiedä huomattiinko tuota. Huomenna kai oltava ajoissa, en mä voi määrääni enempää vaan nukkua. Eli nyt postaus nopeeta, suihku ja unten maille.

Huomenna olisi ohjelmassa sälän myynti pois.. mulla on kaikkea askartelujuttua mitkä voisin lahjoittaa tai myydä johki kilo/laatikko -hintaan pois ja silti varmaan jäisi vielä tavaraa. "don't buy things with money you don't have to impress people you don't like" -youtuben sitaattiviisauksia

Laitoin postiin vietäväksi kuoriin slameja osoitteineen ja olin enimmäkseen viime aikoina ohittanut niitä enemmän kuin osallistunut. Nyt mun slam vihkoissa on samalta tyypilta tulleita kaikki. Varmaan tehdä omatekeleitä ellei olisi koulu viemässä mun vapaa-aikaa ja väsyttämässä tossa kaiken muun seassa.

Tajusin ettei mun vapottimessa ollut mitään vikaa, sitä piti vain napsauttaa 5krt napista. Nyt mulla on kaksi vapotinta käyttövalmiudessa, vaikka ostin askin tupakkeja tänään -.-

Kuvattiin näyttövideota tänään. Minkähänlaiset murska-arvostelut saan.Se on jo tubetettu. Varmaan tosta materiaalista saa sen kummemmin kateltavaa tai keksi muita editointitapoja. Liian hienoksi menee mulle sitten, jos pitää kaikki olla jotain televisiolaatua, ääniraidat, valkotasapainot... Nopea käynti kuvauspaikalla laitteiden lainaamisen jälkeen, oikeita asetuksia kameraan, jokunen otos, niistä turhuuksia pois, ladata musat ja järjestellä klipit, lisätä jotain tekstejä tai muuta höystöä efektiä tms ja loppu aika menee yleensä kotona siihen kun se video latautuu netin välityksellä tai exportoituu oikeaan muotoonsa jne käsittelyyn sitten. Yritän vältellä tietokoneella istumista oikeasti, sen takia en vaihtaisi julkaisutuotantoon. Ruudun tuijottelu on niin turhaa, luulisi että se jäisi pois jo tulevaisuudessa. Paitsi ehkä virtuaalitodellisuus?

Eikä minulla sit. Käytin jo oleellisimmat sanat kuten turhaa ja oikeasti, eli mitä mulle enää jää jos en tykkää toistaa itseäni..?

Toivottavasti jostain saisi rahaa, kun kaupunki on laittanut perintäfirmalle jo palvelulaskunsa. Ei tajua miten ne voi veloittaa 35 euroa jostain esikäynnistä, jos mun oli pakko vaan tulla sinne ilmoittaa etten tarvitse ko. operaatiota, minkä yritin kyllä puhelimitsekin selvittää... ihan normaalistihan mulla on kuukautiset nyt tullut. Ja 150e tarvisi laittaa johki ehkäisimeen? Multa raukeaa kohta maksusuunnitelma, kun en pysty laskujanikaan maksaa jne nollatuloilla mennään. Kela keksii aina syitä ja arvioitaan. Saisivat hieman parannella käytäntöjään ((ainakin mun suhteen))

Kävin keskustassa kebabilla puhelinlaskuun ja kotona oli ranskiksia ja lihapulla/makkara jutskaa ollut uunissa. Sitten olen juonut teetä. Eikä edes ole nälkä. Hörpyn jogurttia otin aamulla, koulussa oli karseeta keittoa koska homejuustoinen klönttihannessoppa mm.

Huomenna sit tosiaan tulee ostajia käymään poimimaan mun säläjutskia. Olohuoneessa levitetty askartelukamat joka ilmansuuntaan. Muistuttaa itselle että, ´´everything must go```

Uutisten loppukrediitit tästä mulle itelleen. tänks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti