anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 07, 2017

en kärsi valtaa loistoa ja thank god jesus for dying

Yleensä mulla on jokin selkeä mutta huomaamattomaksi jäänyt seikka millä aloittaa teksti heti alkuun? nyt ei ole. Sain äsken viestiä lukiokaverilta facebookissa ^_^ shoppailtiin siinä unessa yksi yö. Viime yönä taisin unessa saada jackpotin eli tunnerikas voitto mulla ollut tms unikirjan mukaan. Kaikki 15 oikein mulla oli tänäänkin, tai no neljä sai olla väärin tms ja mulla oli vaan yks. Saan (ehkä) työturvallisuuskortin. Vähän särki päätä ehkä mutta se oli vain nälkää mutta en nyt mene takaisin siihen aiheeseen koska miksi haluttaisi riivata itseään moisella enää. Joko se kortti on tai ei ole ja sit sen joutuu uusii kuiteskin niin MIKS???

Otin tietty paperia ja kynää mukaan ja kynä sauhuten ja lyijyä loppua kohti sormissa piirtelin ja kirjoittelin ylös ties mitä. Erikoisin mitä kirjoitin oli varmaan REDRUM ja ääh, no instagramiin laitoin tyttöjen vessan seinän kuvan joka oli ihan lyijärin peitossa. I pee honey etcetc smell like somebody fucked in there ja use the force ja oliko ripuli ja fuck you fuckinfuckers ...

.mutta munkin muistilla on varmaan rajansa mitä päivän aikana voi juolahtaa. uutta ei oikein enää synny. tarttisi olla kesäilta?

jees tuli enemmänkin jutskattua lukiokamun kans messengerillä.    kiva kiva.

mä menen kohta suihkuu ja sit.. ai vittu mullha on vielki sukat jalassa?? Eilen huomasin vasta kun kävin makuulle miten mun jalat oli vähän taas muussia kaikesta seisoskelusta yms.

jokin telemarkkinointi yritys tai sitten elisa on soitellut tän viikon koko ajan mun kouluaikana.. en ole pystynyt vielkää vastaa. laskut on maksettu niin kysyn vaan taas että miks...

juu onpa kuivaa tekstiä sitä se teettää vanheneminen. köh. vilket fann det är att kör släde i vem vet att hur mycket vit snö!!! Eli jouluksi käännettynä rekiretki on mukavaista ainaski ku tuntee reitin muahaha. emt, mun ruotsi on melko välttävä. mut tajuan kuiteskin. että mitähän helvata sitä kääntää päässään aivan eri päin vaikka itse on tyhmä kuin aasi. mutta se on melko yleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti