anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, marraskuuta 21, 2017

Elämä ei ole nuorallatanssimista, korttitaloja, mutta voihan tuota verrata toimintaleffaan

Omanlaisensa elämäntapa kullakin, mulla lähinnä siivoton :D Tarvisi kyllä alkaa heitellä vaikka joka päivä 100 asiaa roskiin tms minimalistiikkaa, jos oisi aikaa. Ensin kyllä heittäisin oman pääni veks.
Mulla alkoi naistenvaivat, lähdin jokusen tunnin aiemmin koulusta.. jaiks. Käännyin keskustorilla hakemassa paristovaihdetun kelloni ja oli siinä paikalla joku joka vaihtoi toiseenkin kellooni pariston. Siihen meni sitten puolet rahoista kun ärrältä ostin askin tupakkia. iik.
Äsken soittelin kelaa kiirehtii mun rahapolitiikkaa, etten jää ilman. Syyskuun lopulta ollut käsittelyssä tuo juttu, ja varmistin vielä että valitus oli saapunut perille.

Alkaa pikkuhiljaa hahmottua naukkarit, nipit, hollarit ja sivustimet sun muut? Ennen kouluun menoa ikinä ollut kuullut mistään painamiseen liittyvästä, mutta eipä ne maitopurkit magiaa ole. Toisaalta noloa kysyä että pannaanko, kun piti kysyä painetaanko. Noh ei tuo nyt maata kaada.

Meitin koissulin hihna sen taluttimessa irtoaa jotenkin ja avokki on kyselees suutarilta mitä sen korjaaminen maksaa, kun sillä ois vastaava osa, tarttisi kai nahkaa vaan ommella tai ratkoa tms.

Mun täytyy pestä hiukset, kun alkaa olla niin hilseessä päänahka. Jos raaputan niin lähtee jotain hilsepatteja, vaikka en mä nyt kovin montaa päivää ole ollut peseytymättäkään. Varmaan joku stressi päällänsä. Ekana huolena, ettei se vaan vaikuta mun bloggaukseen. Joten siitä ehkä jos lähtisi.

Katselin eilen Jungle leffan, jossa päänäyttelijänä Daniel Radcliffe. Se ansaitsisi siitä kyllä Oscarin, mietin tossa kotiintullessa. Siis jos Revenant on palkittu, niin toi kyl sata kertaa parempi. Vähänkö olisi upeeta jos Harry Potterin lapsnäyttelijä palkittaisi jostain sen muista ansioistaan. köh.

Jaarittelemati paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti