anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, marraskuuta 26, 2017

Aamuisa päivitys

Brittien app storessa on paljon kivempia sovelluksia kuin Suomen... mun maksutapaa ei ees hyväksytty joten pakko antaa vaan päivitysten olla. Ei vaikka oisi ollut rahaa tilillä.
Tää aamun tupakkihetki oli just paras, avasin mun pokemon go:n ja siinä oli tosi harvinainen pokemon jota ei saa kuin jostain Aasiasta, mutta koska ihmiset oli napannut 3miljoonaa pokemonia, niin se on hetken saatavilla. Eka päivän nappaus melko onnistunut.
Käytiin eilen seksikaupassa, ja ostin sellaiset pehmoiset rannekkeet jalkaan, mutta mulla ne kyllä sopi ranteisiin. Ne kutsui mua koska ne oli kivan väriset. Tilille jäi sit 4e.
Lihonut kaiketi jotain sata grammaa. Tein eilen mikrossa pari uuniperunaa, ja sit oli päivälliseksi bataattiperunamuusia jne possu soosia ja jälkkäriksi jätskiä, leipää tuli uunista pari patonkia... oli hieman massu täynnä. Nyt toi tekee tuolla taas ite pitsaa. Oisko kolmatta kertaa tällä viikolla, kun tehdään.
Saanut tänään vuonna luettua/kuunneltua ehkä jotain 4-5 kirjaa... oltiin kirjakaupassa ja osoittelin niitä tolle, eikä sitä kiinnostanut yhtään. Ne oli lähinnä nuortenkirjaosastoa. Mua kiinnostaisi ottaa upeita kuvia bookstagramia varten instaan, mutta en vaan osaa. Tarvisi olla jotain hienoja selkämyksiä ja värikkäitäkin kirjoja joita voisi silleen hienosti kuvata? Mä hankin pari funko pop hahmoakin vaan kuvaustarvikkeiksi, mutta ei sekään oikein. Ei sillä etteikö tykkäyksiä tulisi tai muuta haluan vain kuvata hienoja kuvia ;d
Sitä paitsi.
Kohta vissiin tunkaista tänne jotain adventtikalenteria tai uudenvuodenlupauksia tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti