anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 05, 2017

tyhmä olen damtidam, sua kun jaksan, päivittäin

Tunkasin youtubeen videon jossa kauhealla tavalla kuolen (mun sims). lataus on hidas ja vie koko meidän laajakaistan voiman vaiks video kestää pari minuuttia. 98 megatavua. Toi kaappaus piti ensin muuttaa mp4:seksi ja sitten muoksia sitä vielä. Oisko tohon mennyt tunti turhaa aikaa vaihteeks. jos jokin muu on yhtä sadistinen kuin mä ja haluaa nähdä kun kuolen, niin tota lähemmäs en keksi kyl tapoja. krööh.

Herätty on ja kaikkea perus askaretta tehty. Mun ukkeli on viikon saikulla työtapaturman takia. Jaksaa silti enemmän kuin mä. Valittaa nimittäin ainakin, se on oikeastaan koko ajan mulle törkeä. Mä en tiedä edes miten mä jaksan tota. Hyvin passiivisesti vaan ja koitan huomauttaa ja itse olla lempeä itselleni ja olla suuttumatta takaisin, kai. Ehkä se on vaan kyllästynyt elämäänsä. Olenhan mäkin.
ain laulain uutta tee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti