anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 11, 2017

tuskein tuskein päivä taasen

Facebook tökkii minua sekä muutenkaan oikein toimi ...halusin kerrankin päivittää statuksen, että :

vain koska (tuntuu siltä, että) kaikki kutsuu mua Kaisaksi, ei tarkoita ettenkö olisi (aina ollut) Kajsa


Twitter mainosti mulle miten välttää vaippaihottumaa. Mistä nämä algoritmit oikein tietää?

Käytiin maksaa mun puhelinlaskuun puokkiin ranut, pitsa ja iso pepsi. Muisti kiittääkin vielä, takaisinmaksun kanssa en tiedä miten on. Kaikki tehdään nykyään kahdelle ihmiselle, joten oltaisiko syöty neljän ihmisen verran, en osaa arvioida sen paremmin.

Kokeet meni. Oikeasti. Mahdoton päästä läpi, jos toi ei riitä. Luovutin sen vikan sivun kohdalla kun värejä olisi pitänyt pohtia mistä ne muodostuu?? ja mun psykofysiikka ei oikein riittänyt miettii kuinka värit taipuu, sekoittuu tms. otin esille vesivärit ynnä muuta puiden kellastumista siihen ja varmaan meni nurinkurin kaikki.... valkoisesta kasvisoluihin. ihan hepreata,. fysiikka mulla oli 9 mutta biologia 6. korkeakoulussa eli vuonna nakki ja muusi -.-.----cmaikku ja ärbeegeekö. cmykkiin päin jotaki kolmiväriperusväripainanta avainta lisäksi lisäävaa/vähentävää plusmiinusnolla
???!!?!??!!??!??!?

ääh mä kuale. jalassa kauhea kipu. pakko olla kotona vaan. avokki lähtee ens viikonlopuksi mökille järveen ja ottaa saareen koissun mukaan. en pääse. en siis ihan kirjaimellisesti pääse. hah

((pakko pysyä liikkeessä, eihän muuten mikään mitään.
))


sai ottaa pari kansiota koulussa. otin ne.
muuta ilmoitettavaa sitten o. kaikki on mun omaa syytä ja mä olen alkusyy ja se on painajaista.
tai siis jos painajaisesta ei ole mukava herätä, niin voiko elämä olla kivaa täh

nih. vittuko mä oon yks s*tanan balleriina ja olen kävellyt 10km 2vässä nilkkureilla kokoa liian pienillä tossa hmm koska se nyt oli. ja sit tyhmä vai kenties turhamainen?
ja menkoille ei tosiaan vittu voi mitään ja en etsi mitään valkoista ratsua mukaani leikkaussaliin eiku.
avasin tinder profiilin uuestaan eilen, ja joku jari polliisisetä laski leikkii mun kaa eiku. ei mitää hajua. mä en oo hullu, mua vaan vaivaa kaikki sekä sattuu niin vitusti ettei pysty elää kiitos kaikesta ja anteeksi oikeesti kun, hmm. *nostaa silmälaseja ylöspäin nenällä*

eksistentialisoinnillanikaan, kriiittisesti, keksi muuta sanottavaa elämän kärsimyksistä. piste.

heippa hei teijän heisuvilleille. ihan taatusti osaatte paremmin kuin, minä, kirjoittaa joten. bloggaaminen on niin vanhanaikaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti