anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.10.17

tuittutäti muisteloi;))

Aika hyvä huomiohuora tuolla youtuben seurattavissa... hashtägillä metoo ja sit jotain tuote-esittelyä koko videon alku sponssattua juttua mitä saanut. En ees tekisi. Tai ehkä tekisin, jos saisin siitä mitään hyötyä. Ja sit se puhuu sillein tosi varovasti ettei kukaan vaan triggeröityisi mistään sen sanomisista tai silleen. silleinkin voi tehä? Mutta ehkä arvaatte kuka se sillein puhuu.

mulla ei oikeastaan ole mitään fyysisiä ahdistelu kokemuksia, noin niinku itellä. onhan se puhuttava aihe, varsinkin kun kun tollasta sattuu. Olen mä itekin halunnut käyttää väärin valtaisaa asemaani ja potkaista miehiä ahterille tai nipistää tai jotai mutta sen olen pitänyt omana tietona.

Oikeastaan eniten mua on seksuaalisesti tisseihin koskenut on jotkut pikkupojat. En tiiä lasketaanks. Ehkä se on ollut niille leikkiä tai sit oikeesti näytän 2v.

Mietin mä vähän ikäjuttuakin tänään. En tullut johtopäätöksiin. Kuitenkaan elä mummeliksi, niin käyttää nyt sit nämä parhaat vuotensa johku 12v vanhempaan.
Koulussa olin kuulemma vanhin koska muut oli 25v. njooh. Yks panojuttu kans antoi kerran pakit kun sanoin että se on liian vanha mulle. Toisaalta. niitä oli aikoinaan monta. Se kyl oli ainoa joka vei mua johki. tai no, ei se ainoa elokuva reissu mulla ollut miehen kans. En edes muista ikin elokuvaa jos olen jonkun miehen kans kattoo.. paitsi Pocahontas nyt oli.. mun ekat treffit. Aavikon kukka leffan katoin jonkun vappua ihmettelemään tulleen kans. Aika hyvin olen tuonut niit miehiä treelle jos multa kysytäisi mutku ei kysellä. Yks vei mut kattelee ympäri Tamperetta ja sit kun kysyin mitä se hommaa, niin se vastasi että halusi asuntoa katella itelleen kun mulla oli niin tiukka. Taisi olla mun ekoja panojuttuja se. Joskus joka viikonloppu oli eri mies ja siitähän mä sit päädyinkin hetkeksi osastolle vikan kerran ja sit mä en ole pystynyt sen jälkeen säästää rahojani kun meni tonni säästöjä sit. Mulla oli sillon yksi sponssaaja mies jonka kans autossa otin suihin, ja siltä sain 30e aina tai 50e tai jotain siltä välillä. Mutta sillon varmaan olin laihemmassa kunnossakin, en mikää 122 kiloa ?

Toisekseen oisi kiva olla taas vapaa ja villi jos osaisi. "jos tädillä oisi munat se oisi setä"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti