anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.10.17

tasatunnein vaihtuu nämä mun luennointi aiheet :-P

Käytiin syömässä burgerit Zarillossa Duossa Hervannan ostoskeskuksessa... melkein kirjoitin jotain ihme ostoskseksikseksi tai jotain. huh. No mutta massu on täys ja väsy ja jalka kipuilee. Otin päikkärit tänään, mutta kun heräsin niin tukka oli sekainen. Melkein tilasin bonuswayn kautta jotain hävikkiruokaa kun ne spämmäsi s.postiin jotain 3% ostobonusta joltain verkkosivuilta... mutta en sitten jaksanut, hakea vajaa 4kg hilloja yms jostain r-kioskilta. Rahaakaan ole minimissään niin paljoa käyttää sellaiseen mikä muille ei ole kelvannut. Dyykkaisin mieluummin, hah ha.
Ruokapuheiksi menee? Avokki taitaa leikata jotain nakkia tuolla kun ottaa evääksi nakkipataa töihin huomenna. Mitä tässä oikeastaan tekisi koko lomaviikon. Ei kai mitään. Keksiviikkona ois lehvaa kamun kanssa kinossa jos kaikki käy hyvin. Mulla on ollut jotenkin kauhea vesijano tänään... sokerisista "imeskely" tohveekarkeista tuli jano, vapottamisesta tuli jano, tupakoinnista tuli jano, kaikesta tulee jano. Tarvitsee kai hyvin nesteyttää itseään kun toi naistenvaivakin on niin pahana. Yks aamu heräsin siihen kun pohkeissa veti suonta. Magnesiumia nassuun ja veden kera toki.
Jotenkin helppo kirjoittaa luovasti mitä vain sattuu juolahtaa. Eri asia jaksaako joku lukea?
Mutta sellaista mulla tänään. Pyykit unohtui pestä ja lakana sänkyyn vaihtaa vielä. Ei sen suurempaa tekemättömyyttä ole päässyt tapahtuu, mukamas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti