anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2017

ota nyt sit iisein rantein jooks

Käväsin vielä pienessä verenkuvassa ja nielu&nenä näytteidenotossa. Olin unohtaa, mutta sitten tuijotin onneksi tarpeeksi itseäni peilistä ja tuttu farmaseuttikin oli linjoilla, niin palas mieleen.
Eihän mulla olisi ollut bussirahaa mutta onneks on äidit.
Tein äskön jotain todella pahaa taikinaa suoraan syömäoireilun käsikirjoilta, ja mahaankin alkoi sattuu... ehkä heitän loput menee? (sokeria, cacao jauhetta, rasvaa, jauhoa tilkka maitoa ja muna)
Mulla oli eilen illalla joku energianpuuska, kun aloin ettii täks päivää kouluvaatetta. Housut oli ihan koirankarvoissa, varmaan ollut koiran petinä tms. mutta mä sain niistä suurimmat pois.
Ja tota, mun rintsikat hajoaa. Eihän ne ollutkaan koin kovin uudet. Kai ne voisi pestä välillä... meillä on keittiön pöydän alla parit mun rintsikat, ja tässä sängyn vieressä osa... hain lakanapyykkiä alhaalta kun tulin koulusta, hain kaupasta jotain sikaökykallista tosta lähikaupan valikoimasta, ja pissatin koiraa samalla. Kai se tarttisi oikean lenkin koht.
NIIIIIiiiin.
En päässyt läpi kokeesta. "Aika hyvin sä olit arvaillut..." mutta se vitun iso mutta ennen kuin aletaan sanoa kaikkea häränpaskaa. Sain 8p, jotkut sai vaan 4p, neljällätoist oli päässyt läpi. Uusiiiiiin. Olen kamalan huono oppilas. Meidän yksi opekin aiheuttaa pelkkää hikoilua kun katon sitä päinkään, otsalle siis eikä jotain käsiin tai sillee... kunnon ahdistusta. Mistä lie johtunnee. Ehkä sit kun pyydän sitä luonnossa antaa mulle oppia et pääsisin läpi. plöp. plöp.
Jooh, mä meen tupakille vaikka ei mulle kyllä mikään maita. Olen niin löövw. Varmaan joku triangeli taas menöillään mun päässä, sillee lopuks helkkäilee et ooh, heräsit unestas (siis onks se triangeli vai mikä se yks soitin on no mut kuitenkin. kolmiodarraa.)
eiku. vajakki kun en kirjoita sitä mitä mä tarkoitan vain jotain ählämi päppää päpäti pää..?
Oli se mitä vaan. Niin mä kyl. Me voitetaan se! se on niin voimakas sana, koska harhaluulo että joukossa on voimaa .
I do well on my own
tänk juu
muoks. poistin yhden kirjeitusvirhheen.
muoks2.

I kid you not. Latasin giphyyn jotain errorii ja tollanen "related"  jiffi tuli.  melko saksikäsi onn..ihan open näköen mutta tekijä dr.terminus??? hmmm. jännä sattuma sen täytyy olla jokin salainen ihailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti