anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 20, 2017

Oli synkkä ja sumuinen yö...

Sumu ja pimeys ja paljaat puut ym huono näkyvyys ja kaikki valot siihen, niin on melko kaamea kattella kun on just ollut kattoos kauhuleffaa... toisaalta arvasin murhaajan koko ajan, joten se oli melko raivostuttavaa, kun on ehkä liikaa nähnyt kauhuelokuvia.
Lähdin kaupungille, kävin nissenillä korjauttaa laseja ja hakea parit piilolinssit. Sitten olin tunnin ajoissa bookcrossing miittiin kahvila Nostalgiassa. Kävin hakemassa sen lipun tonne ensi-ilta näytökseen kun venailin, koska miksei - sain kaverilta parit toimivat liput.
Nyt oikeastaan ajattelin olla vähän hereillä, kun koko aamupäivän torkkunut sängyssä. Ei siis väsytä, ja jos oikein hankkisi univelkaa ennen syysloman loppua, hah.
Mun olisi pitänyt käydä labrassa ennen keskiviikkoa, mutta oon melko varma että ehdin vielä sinä päivänäkin? Jos se ei ole niin tärkeä, kun ja jos ne laittaa vain sen ehkäisyjutun eikä tee kaavintaa, kun ei mulla ole viikkoon ollut vuotoja.
Käytiin syömässä mäkkärissä äsken ateriat ja jälkkäriks suklaapirtelö. Ei sillä ettenkö oisi syönyt tänään liikaa, mutta popparitkaan ole ruokaa... turhia kaloreita korkeintaan.

So most day downtown? Creepy fog and darkness in Finnish autumn, check? Makes me want to start a story with "it was a dark and stormy night"... Seen a too predictable "horror" movie.. checkedy checkid. Best part of the day was wearing contacts. Meeting some bookish people in a cafe. Slept all morning. been impulsive with money again I guess... at least I paid two major bills today etc

Ja siinä mun päivä noin ilman mitään suurempia huumoreita, kunhan pelleilen..
(leffa oli vähän kuin groundhog day/päiväni murmelina, mutta sen tytön piti arvata murhaajansa jonka mä tosin arvasin melko lailla heti.)

keep murderous. and if you really calm, don't murder them bitches
.....rippers.
bai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti