anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2017

Mitä yhteistä on kajsoilla, kusipäillä ja klooneilla? NIIMPÄM.

Näytän varmaan nälviäiseltä?
kutsu mua kusipääks?!
Juonnutt kohta pullon kaupan colaa, joten vessareissu eessä. Tänään on sunnuntai, menisi nyt vaan päivä nopeesti? Tunti "lisää" kelloon oli ihan mukava lisä joten tein kaikkea turhaa annetulla ajalla.

Mukkistttaaaavol2 siis.

ei viddu kun naurattaa. multa joku omituinen kuva "taas" alastonsuomeen. Rajattu pimppi! hah haa... h..öm. Niin, olihan siinä vähän kosteutta ja jos en olisi otsikoinut "Innostuin." niin sitten "slit"
mutta mitäpä eroa. Meni ignoreen se muija joka tapauksessa. Viimeksi kävin tuolla kun oli synttäripäivä joten kk sitten?

..laitoin naamaan kookosrasvaa, pesin hampaat, suihkuttelin itseäni jne. Inhottava kun taas jotkut finnit tuolla hellänä alapäässä nyyh. justkunneolihyvin nyyh

Tarttisi kai tarttua koulukirjaan ja lukea sieltä oikeasti jotain, mutku... pitäisi palauttaa se taas. Miten ihmeessä tämä aika tuksuttaa lujaa kuin juna ääretöntä pikatietään nuh huh.
En edes tiedä, onko Walking Deadia tullut lisää jaksoja? Varmaan se 2019 huhtikuu tulee nopeampaa kuin että jos olisin ajan tasalla noissa zombeissa. Eli kun uusi Valtaistuinpeli tulee, niin..

Enkä mä edes. tai siis miksei ihmiset ole niin kilttejä kuin mä :Z

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti