anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 19, 2017

Minne karkaat aikasein

 Laitoin lopun hoitavan sävytteen värissä luumu mun hiuksiin, ja siellä on pieni pinkki töyhtö, ja on ne muutenkin ihan kiharat pesun jälkeen. Annoin koiralle ruoan, ja se meni makaa olkkariin. Tarvisi kuulemma lenkin, mutta kattoo nyt tämän jalan kanssa.
Eiliseen kuului Blade runner 2049 leffa kaverin kanssa. Katsoin sitä alkuperäistä vähän alusta etukäteen, niin tajusin vähän jotain kun tuli flashbäkkejä. Nauratti kun siinä oli suomalainen näyttelijä tms joka puhui ko. apokalyptistä kieltä, mutta se oli silti suomennettu teksteissä. Älähdin.

Muoks. Laitoin säpöä osviitta kriisikeskukseen, että ottaisiko ne ja linkittäisi blogiani. Lähinnä koska tappelen masennukseni ja negatiivisten oireideni kanssa täällä tavallaan. Tai no, positiivisia oireita eli psykooseja mulla ei ole ollutkaan. Kysyy keltä tahansa psyko tyypiltä, niin jotain skitsoilua ne varmaan miettii musta... oli se sitten affektiivista tai muuta -iivistä.

Niin,  mun oli pakko keskeyttää aamuinen bloggaus koska suoraansanottuna persereikää pakotti, ja oli mentävä veskiin. Omituista kyllä mun menkat loppui monta päivää sitten jo, ja nyt mietin tarvisiko olla yhteydessä Hatanpäälle/leikkaussaliin tai jotain, että tarvitsenko vielä sen operaation vai miten tämä etenee.

Muutamaan kirjaan tulostin bookcrossing lappuja, ja huomenna olisi ehkä miitti kaupungilla, jos päättävät aikaa ja paikkaa. Tai siis rekisteröin jokusen kirjani ja olisin ne kiertoon laittamassa.

Juonut vähän teetä, polttanut tupakkaa, syönyt joulukonvehteja, vapotellut jne, airbnb kyselyitä tullut pari joulukuulle, joista saisi kasaan vajaan kolmesataa.. jos toteutuu ne. Koska hinta nousee mikäli tahtoo joulunajat olla meillä. Mutta hmm, kympin per yöhän tuosta nyt pulittaa pääsee.

Kyl, mä olen se joka on tunkenut olohuoneensa airbnb:hen. Olen oppinut siitä paljon asioita. Kuten miten hankala on löytää mitä tahansa tiskarin duunia Suomesta. Muttah. Ens kuusta pelkällä opintotuella ja jos lainaa ei vielkä tuu (näin kyllä unta, että se tuli) niin johan on huonot oltavat.
Toisaalta en maksaisi sillä edellisiä lainoja, mutta maksusuunnitelmia on yksi ja sonera rahoitus veisi toisen. Ja millä ikinä haluaa rahatonta kiusata laittamalla perintään. Kun avokki on puhunut ja tekstannut ja netissä ollut 40eurolla mun moi liittymästä, niin se on moro. Tai kun kaupungilta tulee monet terveyskulut liittyen lääkärillä käynteihin, niin johonkin se raha katoaa.

Tai no, tilasin mä tosiaan ton adoben palvelut itelleni mutta se oli opiskelijalle 20e kuussa vuoden paketti. Mä tartten noi, jos aion oikeasti mitään grafiikkaa suunnitella? Ja siis se on se aikaavievin työn prosesseista kait. Itse painaminen on helppoa kuin heinänteko. (esim. koulun koneilla on 40 työvaihetta että saat pinkan tulostuu jotain esimerkkikuvaa).

mutta niin. Sydäntäni lähellä: mielenterveys, koulunkäynti, mietiskely rahajutskista ja kaikki muu ei niin small-talk koskaan.

Jos ahdistutte ja masennutte jutuistani niin miettikää miten kirpeetä tuolla ulkona alkaa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti