anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.10.17

lukitkaa aurinkonne sinne mistä perse ei paista sanon mä...

Sain spesiaalin oman konsertin vihaamaltani bändiltä kun piti olla mun ajanvaraus hoitajalle. En voi uskoa että toikin radioasema soittaa sitä helvetin kamalaa musiikkia. En edes tiedä tunnistaisinko nykyisin niiden musiikkia, mutta tsekkaan levynkannet parin vuoden välein ja muutenkin mun painajaiset johtuu niiden olemassaolosta, joten. ehkä kuulin melutoosasta biisinnimensä ja vaihdoin paikkaa.

Ihan kiva juttu se toisaalta, että Aamulehti, tykkäsi mun instagram kuvasta eilen illalla. Seripaino oli muuttunut häshtagiksi seriouslytho.

Kävin otsatukan leikkauksessa samalla kun olin kaupungilla. Viimeiset rahat meni siihen, mutta nyt täältä alta näkeekin taas jotain??

Mutta joo, päivä pilalla, ei voi muuta sanoa. Huomista leikkausta ei sit tuu.. ehkä meen puolekstoistatunniks kouluun, saapahan ainakin ruokailla.

Uutta aikaa saanut vain, lykätään minua eteenpäin jos sittenkin huomenna olisin vähemmän laiskempi minä? unta näät. Joko ei jotain tee tai jokin harhaluulo että huominen olisi paremmin?

..plääh. että mä vihaan oikeasti tiettyjä asioita. kuten todenmukaisuus ja. yök. Miksen voisi vaan leikata mun päätä irti välillä. Sittenhän voisitte tuoda mut takas henkiin. pöh. ja tolla tarkoitin toki että ei kukaan tätä lue joten turhaa, turhempaa, kajsa..

Ette muuten tuu näkee mun uutta otsista. Ette oo ansainnut sitä. </3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti