anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, lokakuuta 27, 2017

kun ovet eivät aukene meille damtidam

Sanottiin rivoksi tms kun olin koulussa. Tein kyllä pusu kalenteria, joten varmasti olisi ollut ymmärrettävää jos olisi nähnyt sen ees. Siis, sori Disney ja nintendo yms... omaan käyttöön tein, ei sen laadun niin oisi ollut väliä. :<
Mun olisi tarvinnut olla jossain muualla, eikä koulussa. Unohdin koko esihaastattelun mun operaatioon, jos sitä nyt edes tehdään. Kiva sit mennä 31.päivä kun on itse halloween.
Näin kun ope huristi menee autollaan just kun pääsin pois koulun alueelta. Heilutettiin ja sit näin sen niskan. Sit se teki jotain ihme heilumista mun edessä, mutta jos se oli jotain flirttailua tai heinää olevinaan tuulessa, niin mä en kyllä huomannut koko asiaa koska myötähäpeä. Mä oon melko varma että se on yhtä vanha kuin mun avokki. Siis ihan kuin vierasta panisi eiku

hmm. joskus epäilen että haluan panna vain kaikkia? hyvä että olen jättänyt ne naiset rauhaan noin yleisesti. Niin ja sitten se kehui mua neroksi kun tein sen kalenterin jotenkin nopeasti... ei mulla ollut mitään ideaa siihen ees aluksi, mutta kai mä sit tunkaisin sen paperin ulos jotenkin itsestäni. Mä olen siis niin tehty askartelee paperista kaikkea<3 mua rakastam peijpör. ja metsä?

niin kun sinne huutaa, niin vastaisiko se. näkisi koko mettää samalla kerta.

Ei silti mä pidättäydyn vaeltamasta niissä hamuillen jotain marjoja ym.

Mutta jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. kuolon kankeeksi tulee siellä.
muaha mä sit rakastan joskus.
muoks.
jos mä oon nero kun se ope päästi eilen samanlaisen äännähdyksen mun lähellä kun se olisi saanut orkun tai jotain? kukaan muu ei kuullut?

inhottavaa olla mä. kun mulla on se ... juttu. ei ikinä tierä oonks mä hullu vai nero vai harhaluuloinen vai mitä pervoa vittua saatana puhun iteksee ja painokoneille ja kaikkea....
mut ehkä jos tämä halloween menisi ohi ja kohta palautuisi takaisin kaikki normaali.
eihän multa kukaan voi ottaa opiksi. tai zillei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti