anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, lokakuuta 03, 2017

keskustelu ei aina mitään maksa

Tulin kaupungilta ja en pysty olemaan positiivinen just nyt.
ne ei pystynyt laittaa sinne hormonikierukkaa. No ei tietenkään, miksi olisivat. Lääkärit vaan siirtää eteenpäin ja minua vaivaa ja väsyttää tämä tilanne... jouduin taas ostaa paketin vaippoja yhyy. Mun seinämä on pari senttiä paksu ja siellä on jotain ihme hyytymää/hematoomaa, vaiks sen pitäisi olla ohut viiva, sen seinämän. Eli jouduin jonoon leikkaukseen Hatanpäälle... ensi viikolla muka kannattaisi kysellä perään, kun ihmisiä on jonossa.
Tajuaisivat laittaa samalla sen hormonikierukan, jos se edes auttaa, ja jotenkin mulle itelle annettu vastuu tästä ehkäisy asiasta? Eihän noi tiedä, kun ei mua kukaan muu tarkkaile.
Mä epäilen eniten sitö, että koska mua hikoiluttaa koko ajan, niin senkin takia on kuin saunassa olisi joten jos on vaikka raskaana niin joillekin oli tullut hematoomaa siitä mitä nyt googletin. Ja hikoilu tosiaan sivuoire yhdestä mielialalääkkeestä. Eli mielellään vaihtaisin lääkettä jos tuo auttaisi tähän.
Tämä aamu mennyt pelailuun, vaikka piti lukea koetta varten jne. live.me sovelluksessa streemasin.
Yöllä heräsin enkä saanut nukuttua, mutta pakko se oli mennä pitkälleen ettei kuole tylsyyteen.
Mussuttaa jotain kai. Hain eilisiä donitseja pyynikin näkötornion keskustan kahvilasta 6kpl samalla kun tonnikala subin puolikkaan ja äsken söin muusia ja kastiketta ja lihapullia ja oon melko täys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti