anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, lokakuuta 26, 2017

joskus tekisi mieli vain... muumio!

Olen aivan täysin mindfucked... en ehkä sanaton, mutta ..jotenkin omituista. Olisi helpompi kirjoittaa englanniksi... siis.. opettaja konduktoi jotakin tutkimusta koulua varten ja soitti mulle. Toivotin sille hyvää joulua?? Olin partsilla tupakoimassa, ja tottakai mulle sopi puhua siinä. Mitäs mä muutakaan jodlaisin anonyymeille jotain meemiripulipaska juttua. Kädet kohmeessa nytten. kauanko mä puhuin?? 8min... jotenkin olisi mennyt eri suuntaan tämä päivä mikäli toi ei oisi sekoittanut mun ajatuksia ihan kokonansa. Toisaalla koulukaveri puuskaahtaa että mulle ei kelpaa mikään ja sitten teen 180 käännöksen ja yhtäkkii sopii kaikki :F

Nieu. Toisaalta yks toinen miesope huusi mun korvaan tänään ELI joten onneksi se korva on nyt muutenkin mykkä :D, jolla puhuin eiku C:


tarkoittakaa nyt jotain edes. mitä meinaatte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti