anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 23, 2017

joo joo joo. joo joo. joo.

Päivän paras vinkki, tehdä mitä muut tekee ja kattoo ettei lähde sooloilee tms. Jostain syystä meidän opella on joku pakkomielle kysellä multa kaikkia asiat moneen kertaan? esim. tulenko varmasti kokeisiin, ymmärränkö nyt muka kaiken oikeasti, jne. Emt, sellainen söötti tapaus... Kysyi kenen työ se oli, jossa oli mun nimi ja naama. Ehkä se vain ei ymmärrä naisia. tai ehkä se rakastaa kuulla omaa ääntään tai jotain. Varsin symppis, laitoin sille vahingossa yks yö facebookissa viestiä mutta ei se onneksi ole lukenut niitä. Jos estäisi sen, ehkä sit ne viestit ei näkyisi sille ollenkaan?? hmm.. piti se mulle jotain koetta yks yö mun unessakin, mutta se oli lähinnä lannistava mulle, ehkä hyvä niinkin. Mun ajatukset lentää jossain. Kahviläikässä sen paidalla.   Ääh, ei tule kesää tästä nytten


Sain yhdeltä kuvan meidän ryhmäkuvista whatsapilla ja sille pojalle kerroin myös
että sain eilen seksiä ja ettei mun avopuoliso ole mikään komea. Jälkimmäistä se kysyi ite. 
Aamulla laitoin meikkiä uuden ikean meikki- pöytäpeilin edessä, ei se varmaan ole pysynyt naamassa iltaan saakka. Peruutin koissun lääkäriajan, kun pitäisi eka vakuuttaa se eikä meillä ol rahnaa.

Tulisi pitsa kohta. Tahtoo mässätä mun tunteisiin. (lue: mulla ei ole tunteita)

Aamulla kauhea paukahdus bussissa, kun poksautin mun hubbabubba pallon suussa. Ehkä vain kuvittelin, että se oli kuin jostain hirvimetsältä laukaus... Sitä samaa rataa olemassaoloni, kuvitelmaa ja mietettä, pakkomiellettä... hmm... suolaisennälkää... sellast turhuutta.

Olisin varmaan ottaas siltä suihin jos pystyisin ees kattoo moista silmiin. Silti se häärii jossain näkökentän rajoilla. Tää on erilainen platoninen suhde kuin mun viimeisen miesopen kanssa... ja tuskin myöskään johtaa siihen, että edes koskettaisiinkaan toisiinsa - mä olin melko hyvä pysyy kaukana siit, edellisestä tappauksesta... hmm. Ja muuteskin orkku on voimaannuttava kokemus, ja olen oikeasti lesbo jne kun mietin mitä helvettiä välillä. Liikaa huomiota vie tuo tämä tällainen.

Mutta juu, härkäsestä taas pihvi. Jep! En mä edes siis tiedä miks mä olen niin joojoo, varmaan suostuisi mihin vaan joten siksi mä kai tässä höpisen esimerkkejä jostaiiiin

venatkaas kun pääsen pois niin ette näe mua enää ikinä.
mutta mietipäs ihan ite, niin sukellan jonnekin sun aatteisiis? no miten vaan. 1/2 tuntia venannut jo sitä tropicanaa... ja ransk. ja pepsi.nomnom. mahassa ne kuitenkin menee sekaisin.muoks.
minä: Mulla on vaan niitä negatiivisia oireita.
hän: Siis sä olet ihan perus suomalainen.

^keskustelusta koulukaverin kanssa.

Mun piti lisätä että tehtiin koulussa kirjoihin kansia ja liimattiin sisälle papereita.
Ja se pitsa oli melko surkea. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti