anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 09, 2017

jaahs. kepponen vaiko karkkei?

En saisi viikkoon kävellä.
Ei näkynyt röntgenissä mitään, mutta magneettikuvassa taitaisi näkyä. Olen tänään vaivannut vähän kaikkia tahoja olemassaolollani.
Ei oikeastaan ketään jolle puhuisin harvemmin kuin kerran vuodessa ole tänään jäänyt soittamatta tai hoitamatta asioita puhelimen kautta tai tapaamalla sattumalta.
jos listaan, niin öö - vanhemmat, kaverini, lääkäri ja hoitsu omalääkäri asemalla, nordean asiakaspalvelu, kelan tukiasiat, telian prepaid netti, asunnonvuokrausfirmat sato ja lumo, sekä pizza-online ja mitä kaikkea vielä. Jonotin mä sokoksen alakerrassa asiakasomistajanakin mutten jaksanut venaa.
Kävin aamulla hakees salesta vähän mässyä jne ----mutta sbonukset ei ollut kai tullut? En pystynyt ostaakaan mitään, noloa. Kuoletin jo mun debit kortin ettei tule enää tilinylityksiä. viikonloppuisin.

Huomenna kuiteskin vika kuntoutusraha, riippuu mitä ne kelassa tykkää nyt valita mulle tulonlähteeksi ottaen huomioon lekurilausuntoa jne. Ottaisin kyllä mielellään opintolainan ja vaikka en ole vielä virallisesti ollut sillä tuella joka alkaisi 1.11 mutta haettavissahan on aina kaikki, niin oishan tollanen laina ihan kiva - ei me muuten pystytä muuttaa tästä pois :<< kela on vihamies ja vähän harvemmin kaveri.

fahkin fahken fahk.

Doctor said take it easy on walking for another week. ordered some jalapeno pizza.  whatsapped or called or queued or chatted with or ran to and hugged or emailed, messaged, so much today to everyone basically who I've bothered with my existence ever,...
got rid of my debit card as well cause every weekend it goes to negative numbers. and I want that student loan or we can't move.
but yeah

nevafahkenmind

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti