anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, lokakuuta 16, 2017

elämäsimulaatiota ja korttipaskarteluja

Eilen illalla askartelin syksyisiä kortteja, tänään pelasin simssiä. Ilta on vielä nuori, mutta mua on pistetty kortisonipiikillä jalkaan ja psykoosilääke käsivarteen tänään. Ei oikeastaan ole mikään kiva fiilis ja sillee. Kuuntelin vähän äänikirjaa, otin torkut, paistoin munia leivän päälle ja tilasin 2x 1,5L pepsit ja ranuja pitseriasta päivällä, joten mikään nälkä ei ole. Liekö lihonut kilon vaikka ei edes erityisemmin ruokahalua ole ollut. Avokki toi töistä mulle tikkarin, ja pureskellut kovia toffeekarkkeja. Onkohan sokeri ruokaryhmä?

Olen syyslomalla. Sims4 on oikeastaan tosi ärsyttävä pelihaaste tuo mielipuolisten simssien luonti ns. suljetulle osastolle. Menee kyllä into pelaamiseen.

Kun vaan pystyisi laittaa elämän OFF -asentoon. Kai se tietty vähän toimii näinkin kun unelmoittee itselleen jotkut ruusunpunaiset lasit. Ei mun tarvitse tehdä mitään -asenteella tyyliin. Oikeastihan sitä voisi jotain saada aikaan, ottaa itsenäisen opiskelun kannalta. Ei nukkua kahtatoista tuntia ja siihen päälle päiväunet. Joskus on kiva kuvitella että korttitaloni kaatuisi muka, mutta aika paljon saa muuttujia olla sitten.
Unohtakaa mitä höpisin. Tavoittelen sitä, että yrittäisin varmaan vältellä bloggaamista koko viikon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti