anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, lokakuuta 22, 2017

eiköhän toi mene ohi jos unohdat että sitä koskaan edes tapahtui

Käskettiin menee takasin blogiini, haukuttiin rumaksi jne kaikkea mahdollista tänä aamuna? Lähettäisin niille vähän ensilunta ja pierisin niiden naamaan mun aamulääkkeet ja tota, niin miks jotenkin kaikki on niin pahalla tuulella.. mä olen ihan mukava ihminen. en ansaitse tollasta persiitä.

huoh. nukuin vähän huonosti kun jodlasin koko yön (melkein) ja kaikkea mutua m-alkavaa kaiketi, koska se mutta on niin iso sana ja kaikki ennen sitä on hevonpaskapuhetta ?

öyh öyh mömmöni mun.

kaikkea sellaista!!! mä en ole ottaja, mä olen antaja. mä antaisin kaiken jos mulle vaan lakattaisi olemasta ilkeitä mutta onko se niin kirosana olla mä
,,

''

en anna vaikuttaa muhun. bannit jatkukoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti