anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, syyskuuta 08, 2017

väsynyt tiedonkerääjä iskee


  • Normi ihmiset - jotka ei lihota itseään, luulee monenmoista itseään lihavemmista ihmisistä.
  • Ihmiset jotka eivät ole koskaan ole tyytymättömättömänpiä elämäänsä kuin hieman surullisia, ja kenties ovat tulleet tiputetuiksi lattialle vauvana, luulee monenmoista ihmisistä joilla on masennus (eli eivät pysty jokapäiväisiin askareisiin.)

Ihminen

Näitä kahta voisi verrata hyvin keskenään, koska ihminen on psyko- fyysis -sosiaalinen kokonaisuus. Fyysinen puoli on kaikille tuttu, se on mitä se on, koska yhteiskunnan hyväksymä täytyy olla olemassa jokin muotti johon mahtuu,.. mutta kun jos katsoo itseään muiden silmin tai sairastuu johonkin mieleltään niin juttu ei ole niin mustavalkeaa.

Aina lihava

Kun painoin sen 66 kg 2009 keväällä, olin 20-vuotias ja olin silti sisältä ihan sama läski mitä ennenkin. Halusin vain salaa olla 0-kokoinen, joten ostin uusia xs- koon vaatteita, ja liikuin vimmatusti kävellen Tampereelta Ylöjärvelle, kävin uimassa, ja salillakin (Hymyhuulet niminen) - jota yrittäessäni selittää ei sitä psykologini uskonut, sillä joku pelkäsi myöntää minun laihtuneen niin paljoa ja väitti että olin ollut vain neljän seinän sisällä tietokoneella kaiket yöt tms. Tiettyhän mä yöllä olin tietokoneella, koska muuten ei aikaa jäänyt.

Vakavuus

Ruokahaluni nousi suljetulla ollessa. Lihoin siellä 10kg 4kk:ssa. Mitälie mömmöjä laitettiin, ja pakolla injektio aloitettiin, josta löytyy keskusteluja että keskimääräinen lihominen lääkkeellä on sen 20-50kg. Kuntoutukseen piti sitoutua, ja hoitajat yritti estää mua lähtemästä minnekään esim. salille jonka sitten kostin tapaimella salaa joka viikonloppu miehiä... josta jouduinkin taasen osastolle.

Mitä on normaali?

Mutta väännetääs alkuun takaisin.. eli "normi-ihmiset" tai joilla on hyvä aineenvaihdunta. Jotka juo vettä, käy lenkillä, paskoo ym (muustakin kuin siis suustaansa kommentteja yms) ja juttelevat rivoja kavereilleen muka sisäpiirivitsinä, kuten vittu-mitä-paskaa tai mitä nykyään sitten sanotaankaan. He eivät ajattele lihavien olevan leppoisia, he luulevat että emme ansaitse oikeuksiamme voida pahoin ja määrittää itseämme eri tavoin kuin terveellisin keinoin...

Superlaiha vastaan superlihava

Lopulta kaikki on vain ihmisiä, uniikkeja kappaleita, ja tarvitsee aika valvotut olosuhteet että kenet tahansa saisi lihavasta laihaksi yhtäkkiä tai laihasta lihavaksi yhtäkkiä, oman arjen ulkopuolista apua oikeastaan... jotkut tekee siis itse näitä pieniä muutoksia ja joku hakee ja hakee, ja siltikään ei vain tiedä mitä on terveellinen elämäntapa ja toinen taas vetää sen ajatuksen ihan överiksi ja laihtuu koska ruokavaliollaan täytyy olla jokin tarkoitus ja terveydellinen päämäärä...

Mielipiteiden muuttumaattomuus?

Se on helppoa kärjistää asioita mielessään, mutta samalla täytyy niitä pystyä puolustaa. Se joka on läskisyyden vastainen terveyssyistä, tai ei usko että masennus on todellista - vain lääkefirmojen salaliitto - on molemmat väärässä mun mielestä... Uni, liikunta, ruoka, ystävät, nämä on sellaisia elämän perus blokkeja, että jos vähän tökkää jotain tosta pinosta, niin sillä on vakavia seuraamuksia...

Ihan samoja seuraamuksia kuin aivojen kemiaan vaikuttavilla lääkkeillä...

Neuvottomuus

Siispä ? Älä mun mielipidettä tai loppuyhteenvetoa kysy, vaan tee se virallinen masennustesti ja jos saat yli tietyn pistemäärän, niin olet masentunut, jos saat 0 niin olet varmastikin täysi kusipää ja ihan ihmeellinen olento tai yksisarvinen..

Lainauksia, kliseitä  muokaten 

depression is real.
once you go fat, you'll never go back.
calories are just as bad as skinny feels they are.


Viha ja rakkaus kolikon kääntöpuolet

Ihmisten viha on paljon väärinymmärrystä, ylpeyttä, ennakkokäsityksiä, tiedon puutetta, omakohtaisen elämänkokemuksen puutetta jne.

Vähän kuin rakkaus on hyväksymistä, puutteista välittämättä oloa, antautumista, antamista ja sitä että ei syyttele tai ole antamatta anteeksi...

ihmisen arvottomuus koko maailmankaikkeuden mittakaavassa

niisk.

Lopuksi...

siinä oli paljon sanahirviöitä... alkusyy kirjoitukseen oli youtuben paskat otsikot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti