anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, syyskuuta 01, 2017

surkuhupaisa elämäni vol.3.2.1.

Järjestelin eilen olkkaria. Olisi kiva jos joka päivä muuttaisi päivittäisiä tapojaan vähän, niin kuin edistyksen kannalta. (ja tämä katsomalla YouTuben ehdotuksia, joissa mm. miten lopetat olemaan laiska. hah ha.)
Tunkaisin jotain meikkiä naamaan, ja leikin how-old.net robotilla, 365Perfect meikkisovelluksella, jne... mun henkinen ikä tuntuu olevan jossain 34 paikkeilla, jos on uskominen miltä tykkään näyttää ulkoisesti- ja lasit tietty lisää vuosia naamaan, mutta kysyttiin multa tänään paperit (kun ostin tupakkaa), vaikka uusi myyjä olikin lähikaupassa.
Oon juonut teetä. Tee loppuu, löysin avaamattoman choko nimisen yogi tee rasian... se on oikein namia. Se oli hyvää, oli kaksi kuppia, toisessa piparminttua. Vähän kuin olisi syönyt minttusuklaata, mutta ei silti, kunhan haaveilen...
Niin. Tänään tuli yks kirje "kirjekaverilta". Se kirje oli varsin peestä (toivottavasti toi henkilö ei lue tätä) mutta se kyseli kaikkea miten kuuluu, mulle kuuluu hyvää, kyseli kesät juhannukset jne vastaten jokaiseen eli miten meni niinkuin omalta kohdalta, eli "hyvin". raivoitku ehkä. Ehkä en vastaa tohon enää. Postimerkkien tuhlausta, tavallinen yks raitapaperi ja asiaa ei yhtään.
Ei siitä enempää, etten raivoa turhasta itekseen tässä.
Niin juu, yksi kauan kadonnut kaveri soitti. Jutskattiin 11min puhelimessa. Oisi voinut enemmänkin, mutta ihan luonnollista toivotella viikonloput.
Ja harrastettiin me vähän seksiäkin avokin kanssa, pitkästä aikaa, kun sillä on ollut joku vaiva. Pipi.
Niin että 6/7 hyvä päivä!
ai kauhee ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti