anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, syyskuuta 28, 2017

Rohkeampaa mainostautumista. (ohhoh)


Nyt löytyi minullekin deittisivusto! Haaveilenkohan mä oikeasti samaa sukupuolen kanssa kanssakäymisestä, tosin mua heterompaa ei kyllä löydä. ((Kiinnostuisiko minusta joku?))
Muokkaan tätä kohta ja kerron mun profiilin samalla, sit kun olen rekannut tonne itteni?
Tunnen useita joille tällainen kohtaamispaikka sopisi. Vaikka useat onkin parisuhteessa. Mun ukkoa tuskin haittaisi jos vähän lesbotuttaisi mua. kröhhöhhahhahakröh.
muoks1.
odottelen että pääsen vahvistaa mun s.postin. Kiinnostusköyrä nousee, silmät tapittaa, päivittelen gmailin sivua, haluan tietää jo että onko se miten maksullinen sivusto sittenkään (koska sehän lopulta ratkaisee paljonko tulee viestiteltyä tms)
ehkä mun nimimerkki ei kelvannut, kun siinä oli ääkkönen?
Nimi: omallanimellä
Ikä: 29
Sukupuoli: nainen
Kiinnostunut: totta hitossa!
Muoks2.
ei ole tullut vahvistuslinkkiä. ei ollut roskakorissa. Gmail näyttää vieläkin 19,091 lukematonta viestiä. (kyllä mun tarttisi käyttää muuta s.postia, mutta kun se on niin kivaa olla postituslistoilla.
)
5% käytetty ja aina vaan tulee lisää. Kunpa maapallon resurssit oisi noin joustavat ja laajentuvat tai rajattomat eli sopeutuvat, kuten ihmiset, mutta ei tossa nyt taida (spoilaan maailmanloppua: ihminen tulee vielä tuhoaan tän maapallon)
Mutta
luovuttaa ei saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti