anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, syyskuuta 12, 2017

Oliskin opportunisti, siinä kun muut miettii paljonko vettä lasissa on...

Myyn kohta yhden lampun joka mulla on lojunut 2012 vuodesta, en ole saanut sitä ikinä seinään laitettua. Muuteskin kai mä kohta siellä kirpparilla olen myynyt parilla kympillä, jos sillä nyt saa maksettua edes paikkavuokraa... just käytiin viemässä pari ekstra juttua lisää täydennystä ja -50% on ollut siellä koko päivän. Varmaan huomennakin?
En nyt tiedä saisiko noita koulutöitä myydä, mutta kyllä ne kelpas tonnekin, en mä millään ikinä saa noita itse käytettyä... aloitin yhteen liimanidottuun kirjaan tekee kaikkea tietoa itsestäni... siis kaikkea mahdollista, missä maissa olen käynyt ja mitä mulla on ollut tapana tehdä. Auttaa kovasti, kun mietin että annan kirjan sitten vaikka siskolle joka ei tiedä minusta mitään?
Koulusta soitettiin seitsemän aikoihin, kun oli jäänyt kyselemättä multa avuntarpeita, eikä se muuten oisi ehtinyt sitä tehdä. Kuulemma saanut äikän tehtävästäkin 10/11. oujea.
Mitään seksiä en voi pariin viikkoon harrastaa, kun aloitin ton kuurin, mutta kyllä sitä ruskeeta vuotoa tuleekin edelleen... liekö joutuvat tehdä uutta kaavintaa, mikä tässä olikin vaarana.
Tein nyhtökaura makaroni laatikkoa... se oli melko hyvää. Saatiin seurakunnalta ruoka-avustusta. Pakkohan se on välillä turvautua tohon, kun ei muuten tuu toimeen ja vatsaa täyteen.
Mulla on joku 400e kuntosalijuttu lasku, jossa perintäkuluja, ja sitten oma puoliskoni vuokrarahoista meni tohon avokin autoon. Että sillee, on se pakko kaivaa jostain sitä omaisuutta vaikka oliskin vain sohvaa tai pikkutavaraa jota on kerääntynyt nurkkiin yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti