anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, syyskuuta 14, 2017

mistä tätä ajatusta siintää?

huoh.. sataankin kiloon on noin paljon matkaa.. saatika sitten että olisi normaalipainon yläraja eli mun pituisena sellainen 66-67 kiloa... mitäpä tuota vähättelemään taas..

muutin sen blogin taustan ettei se ole niin huonosti luettavissa tekstiin nähden :-P
jaa-a. Mun jell-o epäonnistui sen tekeminen. Muka saanut aikaan tänään mitään, kun on vasta aamukin, pelaillut koneella vaan pari tuntia. Tein mä jotai kyykkyjä.

faak. Heräsin keskiyöllä ja oli melko huono olo ja tuli ripulipaskaa... ehkä se lohi ei ollut tuoreimmasta päästä. Koira söi loput, mutta sillä onkin vatsassa kovemmat myrkyt mitkä sulattaa ruokaa kuin ihmisten mahanesteet.

Yskittää ja vapotuttaa samaan aikaan. En osta enää vähään aikaan tupakkaa, syyt melko selvätkin.
Avokki on jossaki töissä... mulla on vika päivä käyttää kk-korttia bussissa, en nyt tiiä sitten mihin sitä menisi. Veiskö kirpparille peruukin ja kielikurssi cd-pakettia ja hd webbikameraa :o en niitten takia jaksaisi taas mennä eestaas... jos siellä ees mitään myy. Parhaana päivänä 9e arvosta.

Jos tunkisi toriin sen mun lilan hienon mekon, jonka ostin kyllä oikeastaan häämekoksi kun olin 40 kokoa (42). Saisi jostain rahnaa. En myynyt mun vuodesohvaa 40 eurolla. Kipuraja on siinä 50e, onhan se parinsadan sohva (puoleen hintaan saatu).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti