anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, syyskuuta 01, 2017

mistä kumpuaa naisellinen kiltteys olla muka hyvä oppilas?

Olin tänään keskimääräisen huono oppilas, tein lähes yhtä vähän mitä muut, vaikka annettiin kaksi tuntia sisäistää ympäristösertifikaatteja ja soveltaa niitä omalle alalle. Huomioonottaen, että maallikolle kaikki ne sanat on ihan hepreaa, mistä mekään tietty pari viikkoa sitten mitään, kuten painomenetelmät esimerkiksi ja kaikkia siihen liittyviä työvälineiden ym. nimiä ja työvaihetta.
Koe tulossa jossain vaiheessa joka tapauksessa.
Maha on kipeä, söin liikaa karvakäsien pikaruokaa... vaikka söin koulussa 4 perunaa ja jokusen kalapuikon. Tulee kai se paino takaisin sekin, mitä tässä viime aikoina ole ehtinyt syödä.. tai no ei se luku vaa'alla, mutta kun housut tuntuu isoilta.
Löysin 2€ kolikon bussipysäkiltä maasta. Vähänkö tunsin itseni rikkaaksi ja onnekkaaksi.
Eilen oltiin elokuvissa vikoilla sarjalipuillamme. Juonesta viis, näyttelijät oli hotteja. Löysin vielä edellisenä iltana pornhubista Charlize Theron aiheista runkkausmateriaalia (huom. en ole mies, joten en tehnyt sillä mitään.) mutta se oli iloinen yllätys, että James McAvoy oli siinä myös... vähänkö hottis.. tekee ihan mieli listata hottiksia miesihastuksia. Sen hahmosta tuli mieleen Trainspotting ajan Ewan McGregor. (jonka elämäkerran luin vuonna muusi ja nakki englanniksi), ja tavallaan jos sen vaatteet ois ollut pelkkää Gap merkkiä, niin sitten rogue trader (hyvä leffa sekin, jossa mcgregor tähdittää).
Jostain syystä tähän tuli pilkkua koko ajan... tuplamunauspilkkua vaan.
Mitä tuohon nyt lisäisi. öh. Hälläkö väliä, kun paskat on jo housussa. niinku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti