anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, syyskuuta 10, 2017

"mä luulen että sulla on kuukautiset" -kätilö

EI vittu saatana. Mä lupasin siellä tarkistuksessä että mähän aloitan sen Primolut kuurin, ja mä ostinkin sen. mutta en sitten aloittanut koko paskaa taas... nyt mun vuoto on ihan vittu ruskeeta hajutonta oksettavaa moskaa... niinku mätäneekö toi nyt mun pillu vai mitä? Ei ole kuukautiset, koska mun ehkäisynapit on... ei vittu nekin on ihan sekaisin mistä päivästä alkaa ja mistä loppuu ja en oo varma unohdin eilen ottaa tai muuta.
Ehkä mä en oikeasti osaa pitää huolta itestäni. Ehkä mut tarttisi laittaa johki osastolle. Vittu mitä vitun paskaa tämä elämä on.
En haluaisi mennä omalääkärille, koska sitten pariskunta ramppaisi siellä vuoronperään näyttämässä sukupuolielimiään ja heh heh että mitä me oikein tehdään???
Oksettavaa...

back story: (emättimen seinämän) kaavinta pari kk sit, mulle sopimattoman kuparikierukan aiheuttanut runsas vuoto tms hätäoperaationa kun näytin jo kalpealta siitä 3kk verenhukasta
(sama juttu aikoinaan ehkäisykapselin kanssa) paitsi että läheni jo kuutta kuukautta...

miten nää jutut oikein menee ohi? läpi? kautta kiven ja kannon mä en kyl. Ala...
ehkä jos vaan pidättäytyisi. (seksistä siis) muuta tule kuin rahanhukkaa. Ei kukaan tietty tietäisi jos olisi jotkut kankaiset yösiteet aina housussa... mutta joo. Tämä nyt on vain liikaa, kun en vain opi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti