anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

5.9.17

lättyjä ja kaalipataa

Laitoin iskuriin ilmoituksen. En nyt sano, että tää suhde oisi tässä, mutta on se ainakin avoimempi. Väitti mulle että kaverin puolesta on laittanut joillekin huorille viestiä - ja millä rahalla se edes maksaisi seksistä - kun tehtiin yhdessä sen työpaikkahakemusta..näin vaan jotain s.posteja...
sitä saa mitä tilaa?
No juu, ehkä senkin takia tänne saattaa tulla enemmän kävijöitä, mutta en mä kyllä ketään vanhaa panoseuraa ala metästää mitä mulla on joskus ollut. Se surullisen traaginen tarina vaan, että mut löytyy kyl alastonsuomesta tms ym. mutta miks mulla ei sit saisi olla tarpeita, onhan niitä kaikilla.
<3

4 kommenttia:

 1. Miten sut löytää alaston suomesta??Oot kyll aikas HOT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ihan omallanimella :DD nimi tosin vaihtuu usein,,
   en oo siellä usein ees >:E

   Poista
 2. En löytänyt iskurista sinun ilmoitusta. Mitkä rajaukset auttaisivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli siellä vajaan päivän. Tossa teksti: Olen avoimessa suhteessa oleva ammattiopiskelija Itä-Tampereelta. Pidän koirista, hyvästä ruoasta, lukea ja katsella leffoja ja harrastan kirjeenvaihtoa ja bloggausta. En ole musikaalinen. Olen älykäs, omalaatuinen, luova, unelmoiva mutta kuitenkin pidän järjestyksestä. Olen tullut avopuolisoni kanssa vain kerran, mikä o​n harmillista.

   Poista