anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.9.17

Kunhan jostain kirjoitan

Tuntuu oikeesti että meillä on yksi ylimääräinen huone (rojulle). Siellä on vaan pari sohvaa ja telkkari ja mun kirjat hyllyssä. Kyllä parikyt neliötä vähemmänkin voisi riittää?!
Mä siirsin mun yhden siirreltävän apupöydän vai mitä nää on, makuuhuoneeseen ja tuolin lisäksi tuolia toimittaa sänky. Lämmikkeenä mulla on koira.
Nyt kun tulee kylmä ja mitään järkeä istuskella parvekkeella, niin enää ole edes syytä olohuoneelle, koska ei tarvi kulkea sen läpi parvekkeelle.
Mä olen istunut olohuoneessa ihan syyttä tietokoneen kanssa koko syksyn. Onhan meillä kirjahylly ja kanahäkki täynnä, mutta onko sitä rojua kuitenkaan niin paljon vai onko se roskiskamaa kun ei nykysin mikään edes kestä kauaa, ja muutenkin tarvisi keräillä muistoja eikä tavaraa.

Niin, ja sit mulla on yksi varpaanväli auki.. olen koittanut laittaa siihen jotain sieneen tarkoitettua pulveria, mutta se on varmaan menettänyt jo tehonsa se pulveri. Jos on vähänkin lattialla jotain hiekkaa, niin tekee heti gutaa tonne väleihin... imuroin just tän mun sängyn vierustan... varmaan aina mennyt kengillä hakee laturia sängyn vierestä ja tohon mustaan nukkamattoon jäänyt karseet hiekat.

Mitä sitä ikinä tulisi ajateltua kaikkea.
Muoks.
toi mun kävijätilasto näyttää ihan kamman piikeiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti