anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, syyskuuta 25, 2017

jos mä vaikka asetan tätä ajatusta tähän nä nä nä nääin

Huomiseksi tapaaminen kaveritoiminta koordinaattorin kanssa, jolloin se katsoo sovellunko saamaan (kehitysvammaisen) ystävän! Katson Cluelessia Netflixistä joten vapaaehtoistyön ajattelu on hieman eri maailmasta kuin tuo teinityttö juttu

mutta joo, kirjoitin tänään koulussa yli 500 sanaa blogia miten olen oppinut noin niin kuin omasta mielestä, ja sen lisäksi oli tietokoneella oloa Excel:in parissa. Jäykät niskat niinku tuloksena tästä yhtälöstä.

Miksi sitten kotona istun vielä mäkillä, höm. Kävellyt jotain yli 5 kilsaa, en syönyt aamupalaa, nukkunut huonosti... silti ihan "hereillä" pysynyt
Sain vasta ensi viikolle ajan kierukan laittoon :( *mutisee jotain kuolevansa verenhukkaan eikä kukaan välitä*

Huomenna puolilta päivin myyn mun potterit, ja tarttisi miettiä niille joku laatikko tms
vedin eilen pussillisen karkkia, ja en pessyt hampaita, mutta onneksi syön harvoin karkkia? Askartelin pari taidekeräilykorttia illalla piirroksestani. Löysin vesiväritkin viikonloppuna, mun kulunein vesivärinapii on valkoinen??

Mitäs muuta oikeen. ois. Kaikki on niin kuin päässyt ulos mitä mulla on ollutkaan mielessä, koulukavereille jutskannut ja silleeti viissii

Älkää välittäkö mun kirjoitustavasta. Aivot tarttee lepoa, ja mä nukuin pari 2-3 tunnin jaksoa viime yönä korkeintaan. En mä enää tiedä mitään, olenko muna vai kana (seuraavaksi on psykoosi, aivotoiminnan sammuminen, ja kuolee)

.. varmaan oikein. tekemistä. Sinänsä kiva saada kaveri jos homma menee hyvin. Tai no, tänään vähän ärhensin yhdelle epäsuositulle ulkomuotonsa vuoksi, että tulostaako se jotain ja tarviiko sen ihan lähelle tulla häälyy kaikkia. Ärhensin=katsoin pahasti. Mä huomaan kaikki - ei siinä.

Mulla ei ole vähemmistöistä oikeastaan juuri yhtään kokemusta henk.kohtaisesti. ihmisistä kuten esim. romanit, ne joilla on kromosomi liikaa, tms... muslimien kulttuuria on ymmärrettävä vähän, jotenkin. Rasistinen ei saa olla, esim. neekeri ei ole "suomenkielen sana", vaan se on musta/mustaihoinen.. intialaisista tai venäläisistä, thaimaalaisista, australialaisista, saksalaisista... kaikista tulee mieleen joku tai jotain tapoja tai klisettä tmv. "amerikkalaiset on tyhmiä ja lihavia", "suomalaiset nussivat poroja", kyllä näitä väittämiä tulee vastaan jossain muodossa ..kuulemma mitä enemmän asiasta oppii sitä enemmän noi ennakkoluulot vahvistuu.

vai miten se meni kun mulla kulkee ajatus vaan raiteilla 1, 3, 4, ja 9, 13.

Ja nyt kirjoitan silmät kiinni jotain ruotsiksi...

trähärh pennar
;D

nii ja tuli mieleen että onhan mullakin väitetty olevan "autistinen logiikka". toisaalta ei saa olettaa että autistimi oisi kehitysvamma eiku...
aina mä osaan olla niin ajattelematon muita kohtaan,. kuulemma tarttisi elää muiden maailmoissa niiden kans, eikä omassa maailmassaan... mutta tuota, vaikka varmasti ihan hyvä argumentti niin oma pää on paras ja kyllä aivot tietää mitä ne tuntee jne luottaisin omaan aivotoimintaani piste com.

oke bye. nolasin jo taas itsesäälistä tän kirijoitucksen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti