anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, syyskuuta 28, 2017

jos jaskoitt lukea nii mä annan kymmenen tähtee ja papaijan

Ajattelin vetää hatusta jonkun "nordic berry smoothien":n.. tms. Mulla on pakastimessa pussi smootti aineita (rainbown valmispussi mansikka ja banaani jne) ja lingonberry/mooseberry powderia.. noissa ohjeissa mitä kattelin on max. 1-3 rkl tota jauhetta, joten vaikka tekisin yhden smoothien vuodessa, niin silti mulle tulisi hukkaa jos toi säilyy jonnekin 2019.. kröh no eniveis.
Sit mulla on kookosöljyä (sitä kovaa) ja kotimaisia pihasta poimittuja omenoita jotka sit kai luetellaisi myös tuohon paleo/nordic/vegan/etc päläpälä terveysliikaintoiluun
Sitten on mielinmäärin vettä ja maitopulverii yms vaniljasokeria jne. jos tahtoo maustaa! Ehkä teen jonku kuuman juoman smootin sijaan... miltä kuullostaisi hot moose berrycocoa
 X)
eniveis. Ruoat on niin vitun vähissä, mä tiedän että puhe ruoasta on todella tylssääää
Mun tarttisi käydä ostaa joku jalkasienivoide mahd.pian. mutta ainakin äskön puoli tuntia vedin lattioita kostealla ja kuivasinkin niitä siittä desinfiointi aine+vedestä. Tosi paljon oli jotenkin harmaanruskeeta se juttu mitä lähti lattioilta... emt, on meillä ehkä bakteeriprobleema. ja koirankarva tietty tukki lavuaarin pari kertaa, mutta ne sai vedettyä pois.
Näin unta jostain bakteereja tappavasta suihkeesta jota apteekissa ehdotettiin mulle ja mä olin ihan haltioissani että onko sellaista olemassa. pinnoille siis käsitin.

Koissua vein nopeeta aamutohveleillani. ne varmaan tarttisi kohta heittää pois. ja sit ku tää paranee mun vaiva niin olisi jostaki pakko saada uusia kenkii, kun mulla on tapana käyttää loppuun noi että ne näyttääki niin karseilta, ei yhtään niin kuin uudet kengät. Ja sit varmaa mistää löydy näihin jalkoihin jotain 43 kokoa muuta ku miesten osastoilta tjtn ku 42 wide fit oli liian tiukat kanssa.

höm. Kirjoitin yhden vastaus postikortin ,,mutta ei oo postimerkkejä kai. Öö, muistaakseni käytin vikan tai sitte voisi ottaa jonkun mitä ei oo leimattu ja tunkea toho :DDDD (olispas rikollista, en suosittele)

Niiiii avokkiuskin tulee kaiketi kotio noin reilun tunnin jälkeen.. mihin vittuu tää päivä on mennytkään!? ööö, ehkä olin pari tuntia jollain matkustelusivuilla tarjoomas meitin huonetta siivousta ja koiranhoitoo vastaan alivuokralle tai vastaavaa. joku jostakin röjmeiniästä tai bulguriasta teeämäs laittoi mulle jo 1vk ehdotukse aamulla ja siitäkös mä innostuin (lue: tyrmäsin heti)


mutta joujoujoo. ens kuussa ei sit saa pyytää äiteeltä rahaa. tai, mun tapauksessa kuukauteen, missä nyt on tahansa vähemmän päiviä lollero lallero nauran lattioilla ja kierin liattomilla parketeilllaaaaaa la.öyh. no toivottelenpa teille kummitusten kettinkien kalinaa ja aivan oivalllista haloweenin oottelujaksoo. <33
papukaijamerkkijakymmenenpistettä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti