anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, syyskuuta 16, 2017

jos haluat lukea nyt, niin ehkä tylsistyt

Siivoilin työpöytääni. Päivän sana on prowess, joka putkahti päähäni. Googletin how to think like Sherlock tai jotain. En sit alkanut lukea niitä satuja.
Tossa on kortti jonka sain Amerikan kirjekaverilta, post-it lappuja, sharpie tussi, pari kirjaa, latautuva bluetooth kaiutin, mun mäkki johon laitoin just ton mun naamatarran... jne
Tän alustan sain joskus lukiokaverilta. Olisiko vähän siistiä jos olisi jotain mustaa alustana. ja sit tietty unohdin muutenkin laittaa kunnon propit tohon, että silmälasit ja kello puuttuu sijoiteltuna kuvasta ainakin (ja cappuccino muki)
Tää pöyty löytyi ilmatteeks joku kesäyö hylättynä tonne pihalle.

Eniveis, vähänkö tuntui hyvältä olla hieman humaltunut eilen. Lihoinkin kyllä ettei sen puolesta.
Lasken viidestä yhteen takaperin ja päätän tehdä nyt heti jotain jos siihen ei mene kovin montaa minuuttia sen tekemiseen.
Kuuntelin eilen loppuun audiblen X-files äänikirjan, ajattelin jos saisi tänään kuunneltua puolitoista tuntia tota Walking Dead Kuvernöörin nousua. Mulla on suomalaisia lohikäärmetarinoita lainattuna kirjastosta.
Herättiin joskus aamulla 9 maissa, annoin koiralle riisiä ja vein sitä lenkin, loppumatkasta alkoi satelee. Mulla on tupakkaa vielä, en tiedä miten kauan.
Maanantaina mun tarvisi mennä ottaa injektio, mutta kouluakin oisi... en ole keksinyt mitä teen sille asialle vieläkään. Jos skippaisi pari vikaa tuntia, että ehdin.
Ja ennen neljää täytys olla kirppispöytä tyhjä tänään. Jaa-a, en kyllä paljoa tehnyt tuottoa :/ Täytyy kai kuvailla niitä ja tarjota facebookin ryhmissä tai torissa tms. tai sit joskus vain täytyy luovuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti