Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

seuraajia

amazon

24.9.17

"Dick." "Since you're a fat disgusting whore, and you deserve a swift death like the swine that you are. "

Jaahas... päivän paras kommentti vaihteeksi, Israelista (ihan niin kuin poets of the fallin fanit ei olisi sieltä päin eniten) mun deviantarttiin
Olet kuvottava läski huora, joka ansaitsee nopean kuoleman kuten sika joka olet...
jeps, olen edelleen samaa mieltä että noi pedofiilit ansaitsee kuolemantuomion kans...

mutta jos tota... ei kuitenkaan mentäisi taas näihin MUN merkityselämyksiin. Ihmiset ei parempaa keksi, mutta kovin yrittävät olla ilkeitä. Paras oli kyl yläasteella huudahdus etten ansaitse elää olevani niin ruma jne

Ei noi simssit ja mii hahmotkaan ole kuin pikselimössöä mutta kai niistä tunnistaa ketä ne esittävät olevansa. Niilläkin on enemmän persoonallisuutta kuin mun vihaajilla ja ne on verbaalisemmin taitavampia.

eipä tossa muuta. takaisin pelailuun

No comments:

Post a Comment