anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, syyskuuta 17, 2017

aikaansaanutta

Siivosin. Siivottiin. Pesi ikkunat, mä lattioita ja vessan jne. roskaa pois ja toi vei ne. Kostealla vedin lattioita, tuli hiki siinä. Perunat taisi kiehua ties miten kauan. Muusasin ne vaan majoneesin kera. Se oli mun iltapala noin tunti sitten. Kolme kynttilää palaa tässä vieressä. Katsellut kaikenlaisia organisointi ym siivous videoita.
Luin pari sivua kirjaakin, voi miten tylsä mulla on täytynyt olla kun nappasin hyllystä jotain luettavaa... järjestin niitä eilen, ja otin vastakkaisessa järjestyksessä kirjan mitä mun piti aloittaa. En edes muista mihin oon jäänyt siinä, joten aloitin satunnaisesta kohtaa. Kuuntelin eilen puoli tuntia ennen päikkäreitä äänikirjaa, ja toi herätti mut hilpeästi kännissä, että vie koiraa iltalenkki, ja juo loput jne kun se vähän oksensi, no noitten paskoja mä sitten oon siivoillut ja vielä kehtaa syyttää että en heitä roskia menee., joten sekin kerää sitä..
Ei tässä sen elämää mullistavampaa juttua.
Huomenna taas kouluun, ja en taida laittaa herätystä 5.55
koska muuten en ehkä herää, tai no herään ja meen uudestaan sänkyyn ja puhun itteni menemästä.
Verukkeet on jees. tai siis ei oo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti