anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, elokuuta 20, 2017

Sunnuntain, sikä pestäisi -peli, että mitä sitä tekisi- kirjoitus -periaatteella

Katsellut välillä minimalistidokumenttia, ja saanut enempi aikaan ehkä. Koska mulla on pienet tulot, niin kun saa lisää tavaraa, se saattaa tehdä vielä onnelliseksi.
Mutta sitten taas ajatus tasolla, niin onko jollain ajatuksellä mitään hyötyä, vaikka murehtiminen muuttuisikin pahimmiksi peloiksi, koska ei ajatuksella estä pahoja tapahtumasta, vain toimimisella.

Ja erään viisaan sanonnan mukaan, mikään ei ole tärkeää, paitsi puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää- tai psykologiselta näkökannalta: onko sillä (ajatuksella, murheella tms) väliä vielä kahden vuoden päästä?

Laskin taas tori.fi:ssä hintaa tolle mun vuodesohvalle... se on jo 90egee. Haluaisi sen pois tosta nurkasta. Meillä on jokunen neliömetri liikaa tilaa meidän asunnossa.
Ja maanantaina selviää se kosteusmittaus barometri.

Välillä on hankalaa, kun mun vanha läppäri on täynnä kuvia, mun logot on siellä ym. ja tämä on ihan uudenveroinen mun mäkki. Hyvä jos näyttökuvia tullut ottaneeksi.

Laitoin äsken lisää läpinäkyvää kynsilakkaa, ja löysin parit helmikorut ranteeseen. Mun aurinkolasien tyynyistä puuttuu pieni ruuvi, jonka korjaamista mun täytyisi miettiä kans, koska ne on melko siistit mutta ei kovin käytännölliset pitkässä käytössä kun ne repii nenän hajalle... (ei sillä, ettei mun "mustapäätyökalu" vetäisi mun nenänpieliä verille, vaikka ne ei ole edes tulehtuneita vaan luonnollisia huokosia jotka muutenkin rasvoittuisi.)

mutta joo. läski ei ole elämälle haitallista, vaan elinehto naisille synnyttää, suojella sisuskaluja, lämmittää, ym. Toisekseen mä en ole sitä, mitä mulla on, vaan mitä teen.

Onko hyödyllinen ja tehokas,
sama kuin että se tuo ns. onnea? Onko kasvissyönti ihailtavaa, koska siitä saa niin paljon enemmän energiaa päivään, kun kuitu yms glukoosit on oikeassa muodossa... tms.

Kumpi oli ensin, kana vai muna, vai kanan muna? Ja, onko maito valkoista vettä eikun siis mitä ihmiset juo, jos maito on vasikoille..?

Tässä siis perus kysymyksiä ja niihin mun vastaukset näin sen syvällisemmin ajattelematta tai kirjoja julkaisematta. Niin, mitä tehtäisi, eikä että mitä omistettaisi.
Äsken söin pari täytettyä patonkia, jotka toi teki iltapalaksi... ruoka on kalliimpaa kuin ehkä joskus vaatteet, jotka kuitenkin heitetään menemään.

Niihinkin patonkeihin tehtiin täyte lisäämällä pippurijuustoa ja meetvurstia, pitsakuutioita, patongeista revityn täytteen sekaan. Syötiin kannibaalipatonkeja... eiku

No muts kuiteskinniis. Raaputelkaa joskus jotakin kritiikkiä tai edes hyödyllistä palautetta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti