anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, elokuuta 19, 2017

sori mun lärtsy jutuista viime postaukseen

Kirjoitin pari kirjettä. USA:aan ja Kuopioon. Tulostin google mapsista reitin täältä tonne Philadelphiaan ja liimasin kirjekuoreen sen "kartan". Sitten kävin viemässä ne postiin nopeeta parin bussipysäkin päähän suoraan sisätiloihin, samalla hain kiinapostin jossa muutama silmämeikki tuote.

Eilen oltiin entisten naapureiden kanssa viettää iltaa. Olin koko päivän kauhean väsynyt, ja illalla kuudelta yks alkaa herättää mua että lähdetään tonne kylään. Tultiin kotiin vähän ennen yhtä yöllä, ja aamusta heräsin ihan kuin arki olisi ollut, elikkä kuuden maissa. Raapustelin luonnosta blogiin aamusta, mutta pää oli melko tyhjä. Kai mä siitä kirjoitin, kun yksi googlen älykäs kasvojentunnistus muka tietää sun iän ja sit mä oon viime aikoina ollut neljääkymmentä, ja miten mun täytyy muuttaa mun "kauneusrutiinia".

huoh.
ps. koska lärtsyjä ei enää valmisteta, niin joko saan rinnallistaa moisen sanan jo eri merkityksiin, kuten kakka :DDD?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti