anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, elokuuta 06, 2017

Selvän hän siitä tekee

junkjournal
Heräsin kasilta, mutta nukuin melkein yhteen. Tulee vähän tyypertynyt olo.
Meditoin vähän tekemällä tota junkjournalia. Sain synttärilahjaksi 2012 tollatteen kirjan, ja se on melko sekstistinen mun mielestä, täynnä huonoja elämänohjeita. Joten eiköhän se ole parempi mun käsittelyssä. Pääsin vasta vauhtiin. Syönyt marjapuuroa, äsken kylmää maitokahvia ja pussin pohjalta ruissipsi muruja. Kuuntelen brittiradiota, ja mietin mutta pää on vaihteeksi melko tyhmä. Huomenna Hatanpäälle puoli yhdeksitoista gynegologiselle osastolle tarkistuttamaan itseään. Menkat meni jo yhtä nopeasti kuin tulikin. Sitten voisi tehdä tukalle jotain, jos jää rahaa.
Grillattiin eilen naapurien kans.. Puolikas lettua, makkaraa, maissia, ja niit sipsejä tuorejuustolla, yks kalja ja sidukka tölkillinen. Aamupaino 124,8 kg.
Masentaa, vaikka oon ottanut lääkkeen siihen.. jos tää on normaalia alakuloa.
Ei mulla sitten muuta. Tarttisi kai raivata täällä joku nurkka missä lukea, ellen lue täs työtuolissa. harmi kun luin tota yhtä kirjaa storytel sovelluksesta tms, ja mun ilmainen aika loppu siinä ja nyt en tiedä mihin oon jäänyt. Story of my life. irate and annoying little things...

linkit:
http://www.making-mini-scrapbooks.com/JunkJournals.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti