anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 16, 2017

Päivässä painajaiseksi (painajaksi)

Nyt vasta pääsen koneelle.
Eroahdistus (sarkasmia)...

Kahdeksan tunnin koulupäivä takana, siitä keskustaan ja optikolle hieman mutkien kautta... Menin Koskikeskuksen läpi Sokokselle ja takaisin Hämeensillan yli 14:sta Hämeenkatua. Löytyi avokki samalla, se maksoi puolet silmälaseista. Mulle jää 112egee maksettavaa parin viikon päästä... ja sit se saa sinne jonkun kupongin, jolla saa muka ilmaiset näkökyvyt myös. Miinus pikkupräntti. Mun näkö on huonontunut toisesta silmästä ja toiseen tullut hajaitaittoa lisää.
Me käytiin pitsaa vetää siinä viereisessä. Tultiin kaukkikselle, maksettiin koiranhoidosta, päästiin vaihdolla lopun matkaa, lähikaupasta kahveeta pannuun. Olen kävellyt 7km, ja suurin osa kovalla lattialla seisoskelua, eli jalanpohjat hieman huutaa hoosiannaa.
Kai sitä voisi kehuskella painamisesta, että me tehtiin jo sellaisia asioita, joita jotkut ei ole oppineet vielä vuodessakaan koulunkäyntiä. Ajaa paperia painokoneen läpi, sekä asettaa painokoneeseen alumiininen iso metallilev, mutta ehkä jossain vaiheessa päästään musteidenkin kimppuun. Lisää höyryä koneeseen? Ei sentään olla oltu pois tunneilta, pysytään kärryillä, aletaan toimii ja tekemään. Pysyy motivaatio (inhottavan tärkeä sana opiskelussa välillä toi).
Tai no, olihan mulla tänään melkein valmis painotuote jo, kun sain jotain ihme sinistä siihen paperimyttyyn. nimim. Paperit tallessa...
Kaikki kyllä valittaa, että puuttuu ammattitaitoa ja ettei niillä ole mikään valmista opiskelijoita varten, kun meidänkään työjärjestys ole ollut saatavilla vieläkään niiden järjestelmistä. Saatika että olisi ollut koneita meidän käyttöön, joilla pääsee nettiin. Olla nyt samassa tilassa museovehkeiden kanssa.
Olen siis aivan puhkipoikki. Hyvä jos jaksoin päivän lämpimimpään aikaan kävellä koululta läheiselle kaupalle. Ostin cokiksen, ja hukkasin sen pullon johonkin! Nyt jos voitan havaijin matkan, mulla ei ole sitä korkkia. heko heko. Siitäpähän olisivat saaneet, kun haukkuivat että siinä on pelkkää sokeria. -.-
Mutta kjullah kjul.. tarveis mennä nuksimaan kai, viime yönä nukkusin noin 12t. Puolustelen, että täytyy omaksua niin paljon tietoa. Huomenna voisi olla iisi päivä, jos meillä on tietsikkajuttua aamusta ja loppupäivä teoriaa. Mä oon aivan naatti, taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti