anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, elokuuta 17, 2017

negatiivisen puolella ollaan

Kun olin eilen (ke) menossa nukkumaan, muistin että maanantaina oli ilmestynyt uusi Game of Thrones -jakso, ja en ollut kattonut sitä. Katsoin sen nyt tänään vasta.
Kertoo ehkä miten kiireistä tässä on ollut? En nyt sanoisi tuotteliasta, mutta onpahan ainakin tärkeysjärjestykset olleet kohdillaan.
Makselin tänään ainakin viidellä sadalla laskuja avokin tililtä, se antoi mulle vaan tunnuksia. Vakuutus, sähkö, netti ja viihde, loput vuokraa. Itellä on tili miinuksella, mutta tiistaina tulee takuueläke, niin ainakin voi omia laskuja taas maksaa. Ja matkakortissa on kautta kuukausi, joten pääsee kouluun, eikä tarvitse kävellä.

Kakkasin äsken kauheat jöötit, päivän ekat pökäleet, ja otin sen jälkeen pari risiiniöljykapselia... ilmeisesti ehdi edes paskalle tässä elämässä. elikkä mitälie ummetusta. Muuteskin stressifinnejä kaulassa, rinnassa ja suupielessä.

Maanantaina on kiirus päivä, kosteusmittaajat tulee aamusta, sitte sairaanhoitajalle, takas kotiin kaupungilta ja viemään koirapoitsua hampuhoitoon. Kaikki pakko tehdä sinä ainoana vapaapäivänä, mitä mulla on arkipäivä koulusta.

Olen päässyt oppikirjassa tokaan kappaleeseen. Pitäisi alkaa hahmottua mitä painajat tekee, jo kuulemma. Kai mä oon alkanut kattelee kaikenlaista pränttiä vähän eri silmin, mitä on jokapaikkaan paineltu.
Bussia odotellessa joutusin tuijottelee melkein 40min tarraa jonka joku oli lätkäissyt pysäkin roskikseen, enkä edes muista mitä siinä luki, jos mitään.

Avokki sanoo, roskaksi, kun meille tulee ilmaisjakeluja. Nimi särähtää nyt korvaan toisenkin kerran, kun miettii, että joku senkin on painanut.

Mutta joo, menkää ja sivistykää... vai mitäs se Jooseppi sanoikaan. Kiitin tänään Jooseppia ruoasta koulussa. jos mun hiukset ei olisi tän väriset, saisin itestäni harmaita hiuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti