anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.8.17

mietiskelen omiani

Meitsi on taas kunnossa... väri päässä, ja uudet lasit nokalla. Näkee taas. Sain pientä avustusta parilta eri taholta, niin pystyin maksaa nää. Kattoo jos pystyy ostaa vaikka piilareita joku kerta, nämä mitä kokeilin oli liian isot mun simmuihin, johtuen varmaan just mun taittoviasta.
Kävellyt pitkin kaupunkia.
Avokki sanoo jättävänsä mut kohta, että sillä ois ottajia. Mä en ole koskaan väittänyt sille moista itestäni.
Me ollaan kaiketi menossa kattoo joku toimintatrilleri elokuviin joku päivä, kun mulla ei ole koulua . Olisi itekin sillon jo blondi, kuten elokuvan nimessä... pari sarjalippua olisi vielä voimissaan...

Jos kattelisi Valtaistuinpeli 7 kautta ja tekisi pyykeille jotain.
Pesin jo värin päästä. Kovin tasaisesti ei vaalentanut, mitä nyt jotain ruskeaa raitaa on...
jos ottaisi jonkun selfien instaan heti kun oon hieronut naamaan ruokasoodaa ja levittänyt jotain nopeasti imeytyvää voidetta.
(paitsi että ihmeen kauan mun suunnitelmaan meni.)

Ja siinäpä se, kuva ja tattista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti