anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, elokuuta 10, 2017

Mietipä että tää otsikko vilisisi allegorioita

Ihanaa, mun lempibändiltä on uusi musavideo! Siitä tulee melko maanisdepressiiviset vibat kylläkin toisaalta. Jos multa kysyy.
Njeh njeh. Tahtoo ilmaista itseään. Meistä otettiin kuvat ja päästiin kotiin tehtyämme parit alkutestit. Leppoisaa. Nyt ehkä tarvisi lueskella tuota kirjaa asian tiimoilta, jonka kaikki tytöt jo kävi lainaamassa ennen ruokkista. Jos muistaisin enemmän, mitä kaikkea esittelykierroksella tuli vilkuiltua museoesineitä ja ja.
Söin just uunipitsan ja vedän cokista, kun tulin lenkiltä koiran kanssa, Ei me kauas mentykään, annoin sille vähän lisää ruokaa kun se vaihteeksi näytti niin aliravitulta..
Kenties jos vielä syksyllä hikoilen aina näin paljon, niin täytyy ottaa asia esille lääkärin kanssa, olisiko jotain muuta lääkitystä, voih.
Jutskailin joittenkin kanssa koulussa. Miksei kellään ole samaa intoa kun mulla sosialisoida. Luulisi että sitä näyttää myrtsiä naamaa vasta parin vuoden päästä, ja ollaan surullisia ja vihaisia toisille ja erotaan ryhmästä omille teille jne. kun kyllästytään toisiimme.
Mun harmaa reikäpaita oli Lontoosta mikä mulla oli päällä. Kiinasta joku musta kengännauha kaulassa koruna. Ja vaaleanpunaiset rintsikat siellä alla, ballerinat, mustat sukkikset, farkkushortsit. Pinkki reppu.
Mun magenta kynnet on ihan risaiset, vaiks näissä on kaksi kerrosta jotain 60sec lakkaa, ja en ole edes tehnyt mitään missä ne voisi kulua. Kosketellu hiuksia, naamaa, hikikarpaloita, repun ja penaalin vetskareita, ottanut taskusta puhelinta ja tupakka-askia, pessyt käsiä... no, onpas sitten huonolaatuinen kynsilakka kun ei pysy.
Ehkä nyt kun on miljoona asiaa taas hoitamatta, niin voisi kenties lukaista sitä kirjaa missä teoria on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti