anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, elokuuta 12, 2017

Hyvin sä vedät

Korvannipukka ei ole enää kipeä. Vaikutti tulehtuneelta, laitoin antibioottivoidetta, ja sain reseptinkin kyllä suun kautta otettaviin, mutta en halua ottaa niitä ellei ole pakko, koska muuten superbakteerit.

Tein vähän piirrostelua* ja koulujuttua^^, mutta nyt yksin kotona kunnes tullaan hakeen ja meen jutulle sukulaisille kahville. Illalla jonkinsortin tupareita. Huomenna voisi haastatella parit koiranhoitajat, kun useampi oli kiinnostunut.
Maanantaisin ei ole koulua leikkausten takia, vaan meillä on kahdeksan tunnin päiviä noin muuten, ja kun meillä jäisi koira yksin liiaksi aikaa, niin pakosta maksaa jollekki, lenkityksistä enimmäkseen.

Muttah, sellaista olen saanut aikaan tänä aamupäivänä. Pikasuihku, dödöä kainaloon ja laventeli eau de toilettea kaulaan, vaatetta päälle, menoksi... tili on miinuksella, vaikka pitäisi olla kuntoutusraha mutta kun en tajua tota kelaa ja lääkäreitäkään. Ehkä saan syyskuussa jälkikäteen jotain rahaa kun mulle on kirjoitettu eteenpäin kuntoutusta. Nykyään kun ei anneta enää loppuelämäksi työkyvyttömyysjuttuja, vaikka mitä olisi, kysellään vaan miksen voisi mennä työkkäriin vaikka heti.
Miks varte mulle tulee aina kaikki, tai no ei mulla liikavarpaita ole mutta päästä jalkoihin saan aina kaikki vaivat, mitä ikinä keksitty. Olisi pitänyt kuolla jo umpisuoleen, jos ei olisi nykyään.

*1)Deviantart täyttää 17, niillä oli jonkinsortin piirrosjuttu mihin osallistua. Käytin mahdollisimman vähän vaivaa siihen, tai aikaa viimestelyinensä, kuitenkin saaden jotain hailakkaa väriä ja aihetta siihen, ettei se kuitenkaan ollut tarkka kopio mistään - vaikka, siinä olikin annettu valmiiksi jokunen viiva. Tulostin sen ja väritin piirsin skannasin ja väritin vaaleita kohtia uudestaan deviantartin omalla käsittely jutskalla, ja kun sain sen sinne tallennettua niin sain merkin että olin osallisena, tonne profiilin ylänurkkaan badge:n. Osaan kyllä jokaisen työvaiheen, mulla on fiilinkiä, mutta silti saisi fiilailla ja höyläillä ikuisuuden että olisi tyytyväinen, ja oppia varjostuksia ym lisätekniikoita viel. jos välttäisi olla PRO.

*2)Toinen projektini oli nakupiirros naisesta, joka piirtää seinään perhosta. Jos jonkun haaste on piirtää kaikki 150 (yli 700) pokemonia, mä piirtäisin ton mun valokuvauskirjan The Photo Book kaikki valokuvat piirroksiksi. Ainakin mun käsitys ko. kuvista. Siinä haastetta! Kuitenkin tekisin vain osan, jättäisin nakujutut pois tai maisemat sun muut vanhat potretit. Jos kuva puhuttelisi mua, niin sitten valikoituisi siihen piirrettäväksi.

^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti