anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 09, 2017

Det började

Täytyy ottaa iisisti ilmaisen kouluruoan kanssa, ja syödä enemmän kasvisvaihtoehtoa. Ostin kaupasta persikoitakin, ja eka oli ihan taivaallinen välipala koulun jälkeen. Kiirehdin kotiin viemään koiraan, ja unohdin koko hiustenleikkuuajan... huppista! Toisaalta sain 39e ihan käyvän leikkuun.

Käväisin suihkussakin kun tulin lenkiltä. Varmaan huomenaamulla taas pesu. Kävi joskus kateeksi niitä lukiolaisia, jotka pystyy aamuisin käymään suihkussa (asuin yläkerrassa tuolloin, viuhahtelin siis pyyhe päällä ulkokautta sinne takaisin suihkun jälkeen, ei kovin käytännöllistä.)

En saa koulumatkatukea, joten täytyy kai käyttää 35e joka kuukausi opiskelijalippuun. Saisin sellaisen heti, ellei asiakaspalvelupiste menisi kii tällä sekunnilla, ja jos olisi massia.

Jätin mun ylioppilastodistuksen ja VALMA:n opintopisteraportin sinne, vaiks mulla ois ollut mukana kaikki tärkeät paperini vuoden 2007 työtodistuksesta, verokortista aina tonne hygieniapassi todistuslappuun, YO-kokeiden arvosanoihin ja osallistumistodistuksista vaihto-oppilasvuoteen. ynnä muuta sellaista muun muassa paprua hikinen kansiollinen

jepu. Jostain joku lukko kaappeihin, ja katteleen kirjaa graafisen suunnittelun perusteista. Aika monet liikkuvat osat tuolla vielä käynnissä. Jos nyt päädyin sitten just ton open ryhmään, niin sitten voisi huvikseen tehdä kaaviota, miten samanlaisuuksia sillä on miun isän kanssa. Ikä ja rusketus lähinnä, kunhan taas liioittelin, ehkä joku ironian tai sarkasmin poikanen mussa elää.

Uutta muistilappua kehiin vain. On mulla bussikortilla ehkä täksi viikoksi tarpeeksi rahaa, jos mä kävelen kotiin? Mun kengät oli vain pari numeroa liian pienet kävelyyn tänään, converset :P

Mitkä on fiilikset, kun on ihan noob ja ei tiedä ammatillisesti juuri mitään? Niinb. Tod.näk. unelmani on jotain taittohommia, en tiedä miten se eroaa painamisesta. Siihenkin varmasti robotteja jo käytetään? Mutta jos pääsee suunnittelee kotisivuja, käyttää adobea, niin ihkua. Juoksentelu ja nappien painelu on vanhaa kauraa, ei siinä.

Palailen huomenna sinne... kattoo sitten mikä asenne huomenna välittyy. Kuvastuu järjestelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti