anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, elokuuta 09, 2017

boooooring.

Nukkusin lattialla sijauspatjan päällä seitsemän tuntia. Ihan jees... ei tuntunut siltä, että olisin nukkunut yhtään, mutta kai mä sit kuorsasin. Minimalistia elämäntapaa just edellisenä yönä, kun koulu alkaa. Muistaa ottaa noi alkuperäiset kouluarvosanat mukaan tms. En muista oliko jotain muuta muistettavaa. Laitoin piilolinssit päähän, mulla on uusi lyhyempi tukka. Ai niin, mun piti peruuttaa se aika sinne yhteen hiusmestaan, jaiks.
Ajattelin lähteä kouluun tuntia ennen, koska toi bussi menee puolen tunnin välein, ja vaikka siinä menisi vartti ja kävelyä ois parisataa metriä, niin en silti tiedä minne siellä mun tarvitsee mennä. *mutisee jotain papereista jotka hukkasi*
Mä olen nuorten puolella taas, vaikka ensi vuonna oon jo kolkyt. Toivottavasti en käyttäydy samoin mitä edellisessä koulussa - kun popula oli n.16 vuotiasta. Huom. voin vaikuttaa vain omaan käyttäytymiseeni. Johdan esimerkillä... not.
Ostelin audiblesta pari äänikirjaa (The hate u give, The art of starving), ja siellä on silti kirjoja jotka kiinnostaisi, nuorten aikuisten ym. kauhua, fantasiaa, dystopiaa.
Laitoin eilen sormuksen (feikki tosin) takas sormeen nimettömään. sitä voisi vaihdella taas. Ja tuskin muhun kukaan lähtee ihastuu, kun tukkakaan ei ole kovin viehättävä, tällainen kynitty.
Tarttisi kai ettii jostain sukat jalkaan. Hyvin on vielä aikaa kyllä. Pidän zombies run sovellusta taustalla.. se höpisee itekseen välillä kuin radio. Mulla ei ole siihen tilausta, maksullista, joten voin uusia jaksoja ladata aina jokusen päivän välein vaan. Puolivälissä 2. kautta.
Outo homma, bloggerissa tapahtui jokin virhe? Onneksi en ladannut sivua uudelleen, siinä menisi kai osa tekstistä. Ei sillä, ettenkö välillä tuottaisi tänne mielenvirtaa ja siltikään julkaisisi sitä.
Niin, mun piti päivittää lukupäiväkirjaa... luin 13 syytä ja Varjojen kaupungit kolmosen ainakin loppuun. Eilen ton äänikirjan, 13 syytä elisa kirjat sovelluksesta joskus en muista milloin. Kunhan saan girlboss kirjan, ja löydän mihin jäin tota punaista kuningatarta niin jees. Toisaalta noita on helppo lukea, en tiedä koska mun tarvisi siirtyä takas aikuisten kirjoihin. Luinhan mä Draculaa ja Carrieta tms yläkoulussa, ja TSH:t luin lapsosena ja pottereitten kanssa aikuistuin. Liekö 5- vai 6.lla luokalla kun yks nykyinen lääkäri, silloinen pulska tyttö suositteli mulle härriä, jutskailtiin niistä yhdessä tyttöporukalla välitunneilla.
Eniveis, mainitsinko että ensi vuonna olen 30..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti