anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

sunnuntaina, elokuuta 06, 2017

ajatuksen asteella

Haluaisin luoda jonkun boxin, jonka ihmiset voi tilata ja saada joka kuukausi. Nimi olisi Blombox, ja sieltä tulisi jokin suihke, tuoksu, kirja, hyödyllisiä tavaroita, tai paperitarviketta ja oikeastaan kaikkea hyödyllistä ja tarpeellista, naiselle enimmäkseen ja kaikki olisi mun asiakkaita... Sitten olisi vielä Bsweetbox, jossa olisi karkkeja ja kaikkea nautittavaa suun kautta :D Harmi kun en voisi laittaa eteenpäin omia tavaroita, kun niitäkin alkaa pursuilee paikat, koska haluaisin lähettää ehjiä, uusia tavaroita, jotka olisi mukava saada. Tai sitten voisi kysellä osoitteita mun tilaajilta, ja lähettää niille motivoivia lainauksia ja tyyliin jotain mistä kerran pidin arvonnankin, tai jotain kuun suosikkeja mitä olen löytänyt käyttöön tai suositella jotain. Mä yritin laittaa sivuille mailchimp pop-upin, jotta ihmiset voisi liittyä postituslistalle, mutta se ei tuottanut tulosta.
Tämän blogin olen pitänyt mahdollisimman epämaterialistisena ja mainoksista en juuri saa mitään hyötyä ikinä... joten olisi kiva olla oma pomonsa ja tehdä ihmisiä onnellisiksi ja pälä pälä. Yrittää jotain, tiäätteks. Mä pursuilen ideoita, ja tänne blogiin tulee lähinnä pääpiirteittään mitä sitä tekee. Ostaahan ihmiset tatuointikuva lehtiäkin. Mä en ikinä päässyt tekee koulussa luokkalehteä (vaiks suunnittelinkin melko pitkälle yläasteella sivut nappuloineen, huom siitä on yli kymmenen vuotta ja nykyään kai yläkoulu.)

eniveis, vien nyt märät lakanapyykit kuivuu kuivaushuoneeseen.

Nii, jotkut tykkää yllättyä ja toisista saattaisi tuntua, että pakotan niitä johonkin, jota ei olisi tullut ennen ajatelleeksi. Mutta jos saisin vaikka sata euroa kolmen kuukauden tilaksesta, niin voisin laittaa pyörät pyörii jos tilauksia tulisi useampi, mutta oishan se kiva tilata jostain kiinasta isoja pakkauskokoja, jo.
Miesten boxiin tulisi autoihin liittyvää krääsää, kuten porsche avaimenperä, silmänalus roll-on, tms yms. Multa voisi oikeastaan tilata vaikka kirjaboxin, kynttiläboxin, kirjekaveri/askartelu boxin, laihdutusboxin, nörtteilyboxin, lemmikkiboxin, nuorisoboxin, biletysboxin, tai mitä vaan. Mummoiluboxi olisi yli 50v. immeisille, siinä voisi olla lankoja, jotain puoliks-nuorekasta, uutisia, ohjeita, sanastoa nykyaikaan.

Olisi kiva saada kokoon jotain todella ihana kaikille. <3 Aivot väittää, että siihen menisi tosi paljon aikaa, ja että saisin kuitenkin murska-arvostelut, joutuisin lain kanssa tekemisiin ja ties mitä.
...onkohan tavarapaljous.fi vielä saatavilla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti